Προξενιό - Μελέτης Ηλίας: Οι backstage φωτό που ανέβασε από τα γυρίσματα της ταινίας
Media

Προξενιό - Μελέτης Ηλίας: Οι backstage φωτό που ανέβασε από τα γυρίσματα της ταινίας

Ο Μελέτης Ηλίας φέτος εντυπωσίασε με την απόφασή του να αναλάβει έναν δραματικό ρόλο, όταν όλοι οι τηλεθεατές τον είχαν συνηθίσει να υποδύεται άλλους ήρωες. 

Ο σκληροτράχηλος Γεωργίκης Προβιός, όμως, ο οποίος όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος σε συνεντεύξεις του, υπήρξε ένας ρόλος-πρόκληση, ήταν ένας τελείως διαφορετικός χαρακτήρας.

Προξενιό Ιουλίας: Καθηλώνει το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου - Η είσοδος που φέρνει τα πάνω - κάτω

proxenio.jpg

Ένας ήρωας που μόνο θυμό και οργή προκαλούσε στους τηλεθεατές με τον αλλοπρόσαλλο χαρακτήρα του, τη διπρόσωπη συμπεριφορά, τον επιθετικό τρόπο που φερόταν στη γυναίκα του και σε όλους όσοι ήταν γύρω του.

Χθες (12/6) ο αγαπημένος ηθοποιός άκουσε από τον σκηνοθέτη της σειράς το «It's a wrap» που σημαίνει βέβαια το οριστικό τέλος των γυρισμάτων. Και ειδικά για μία επιτυχημένη σειρά όπως είναι το Προξενιό της Ιουλίας, σίγουρα δεν είναι καθόλου ευχάριστο για τους ηθοποιούς του καστ να αποχαιρετούν τους συνεργάτες και μία όμορφη καθημερινότητα γεμάτη δημιουργία και δυνατές συγκινήσεις.

8857a47c-proxenio.jpg

Σήμερα, ο Μελέτης Ηλίας θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τον ρόλο που ενσάρκωσε, τον Γεωργίκη Προβιό. Ανέβασε λοιπόν τρεις φωτογραφίες από τα backstage των γυρισμάτων και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αντίο Γιωργίκη….. Το άξιζες το μαχαίρι….. Ήσουν μεγάλος μα….ας…… Wrap χτες για το Προξενιό μας…. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το μίσος σας…. και την αγάπη σας».

https://www.instagram.com/p/C8Hx9JcMsgA/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved