Έρωτας Φυγάς - Σταύρος Σβήγκος: Αποχαιρετά με συγκίνηση τον ρόλο του ως Μάρκος
Media

Έρωτας Φυγάς - Σταύρος Σβήγκος: Αποχαιρετά με συγκίνηση τον ρόλο του ως Μάρκος

Ο Σταύρος Σβήγκος άκουσε όπως και οι υπόλοιποι συντελεστές της επιτυχημένης σειράς Έρωτας Φυγάς το «Its' a wrap» και φυσικά θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο τον ήρωα που υποδύθηκε σ' αυτή, τον Μάρκο. 

Συγκινημένος για το φινάλε αυτής της δουλειάς που όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος τον γέμισε πολλά συναισθήματα και έκανε πολλούς φίλους, ο γνωστός ηθοποιός έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση με πολλές φωτογραφίες από τα γυρίσματα αλλά και το εξής μήνυμα:

«Οι αποχαιρετισμοί μου ήταν πάντα δύσκολοι, όμως η βαλίτσα γέμισε με συναισθήματα, καινούριες και παλιές φιλίες, μαθήματα ζωής και ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ όλους» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών ο Σταύρος Σβήγκος, κάνοντας έναν μικρό δικό του απολογισμό αυτής της δουλειάς.

Να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο σίριαλ είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία από τα πρώτα κιόλας επεισόδια προβολής στο Open, όμως μετά από σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε, σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα, η εταιρία παραγωγής, ανακοινώθηκε ξαφνικά η διακοπή του.

Όμως, τελικά, ο Έρωτας Φυγάς «μεταφέρθηκε» σε άλλο κανάλι, και έτσι αυτή η σειρά κατάφερε να ολοκληρωθεί από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

https://www.instagram.com/p/C8UNffpIpJb/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved