Survivor 2024 Τελικός: Η ντισκομπάλα της Σταυρούλας, τα πειράγματα του Λιανού & η απόφαση της Δαλάκα
Media

Survivor 2024 Τελικός: Η ντισκομπάλα της Σταυρούλας, τα πειράγματα του Λιανού & η απόφαση της Δαλάκα

Survivor 2024 Τελικός: O Γιώργος Λιανός για ακόμα μία βραδιά, ειδικά τη σημερινή που είναι ο μεγάλος τελικός, απέδειξε πως το καλύτερο όπλο για έναν καλό παρουσιαστή είναι το έμφυτο χιούμορ!

Από την πρώτη στιγμή της έναρξης του live, ο παρουσιαστής δεν σταμάτησε να πειράζει τους πρώην παίκτες του Survivor, με πρώτη και καλύτερη τη Σταυρούλα Χρυσαειδή η οποία δέχτηκε... τρολάρισμα για το τσαντάκι που κρατούσε το οποίο ο Λιανός χαρακτήρισε... ντισκομπάλα.

Survivor Τελικός: Σωτήρης Λαμάι στο gossip-tv: «Μακάρι να το πάρει ο Ντάνιελ»

O Γιώργος Λιανός ζήτησε το πιο ζεστό χειροκρότημα από το κοινό για τους παίκτες που πέρασαν μία... βόλτα από τον Άγιο Δομίνικο φέτος συστήνοντάς τους ξανά έναν προς έναν:

Πάντως, η Κατερίνα Δαλάκα είναι αμετακίνητη στην απόφασή της να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο Survivor για εκείνη, μετά από 4 συμμετοχές. Η φιναλίστ παραδέχτηκε ότι απόψε κλείνει οριστικά αυτό το κεφάλαιο για την ίδια, είτε χάσει είτε κερδίσει την πρώτη θέση.

Φυσικά, μία τέτοια μέρα τελικού δεν θα μπορούσε η παραγωγή να μη δημιουργήσει ένα βίντεο αφιέρωμα για την παίκτρια που έδωσε το δικό της στίγμα στο ριάλιτι επιβίωσης:

O Φάνης σε αντίστοιχο βίντεο-αφιέρωμα έκανε έναν απολογισμό της «θητείας» του στο παιχνίδι και θυμήθηκε τις πολύ δύσκολες στιγμές που βίωσε με τους τραυματισμούς που είχε. Όμως, όπως τόνισε, απέκτησε πολλούς φίλους, όπως τον Σταμάτη Ταλαδιανό που βρισκόταν στο πλευρό του. Επίσης, δήλωσε περήφανος και χαρούμενος που βρίσκεται στον τελικό.

O Ντάνιελ Νούρκα νιώθει επίσης πολύ υπερήφανος για τον εαυτό του που παρά τις δυσκολίες, την πείνα και την έλλειψη επικοινωνίας έφτασε στον τελικό. Παραδέχτηκε ότι από κάποια στιγμή και μετά κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο παιχνίδι, έβαλε στόχο τον τελικό και πλέον το μοναδικό που επιθυμεί είναι να πάρει το τρόπαιο σπίτι του.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved