Survivor 2024 -Παύλος Παπαδόπουλος: «Η έκπληξη του τελικού είναι ο Ντάνιελ. Θέλω νικήτρια τη Δαλάκα»
Media

Survivor 2024 -Παύλος Παπαδόπουλος: «Η έκπληξη του τελικού είναι ο Ντάνιελ. Θέλω νικήτρια τη Δαλάκα»

Ο Παύλος Παπαδόπουλος ο οποίος έφυγε σχετικά νωρίς από το φετινό Survivor, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του gossip-tv για τον αποψινό τελικό, κάνοντας τις προβλέψεις του και εκφράζοντας την επιθυμία του για τον μεγάλο νικητή ή μάλλον τη νικήτρια καθώς θέλει να δει στο βάθρο την Κατερίνα Δαλάκα. 

Ο μεγάλος νικητής του Power of Love 2 ο οποίος έζησε από πρώτο χέρι στον Άγιο Δομίνικο τον αγώνα επιβίωσης του Survivor, μίλησε απόψε, λίγο πριν τον τελικό για τη δική του επιθυμία σε ό,τι αφορά τον μεγάλο νικητή. Ο Παύλος Παπαδόπουλος, δεν έκρυψε την προτίμησή του στην Κατερίνα Δαλάκα, όμως χαρακτήρισε ευχάριστη έκπληξη την παρουσία του Ντάνιελ Νούρκα στον μεγάλο τελικό, να διεκδικεί και εκείνος το μεγάλο έπαθλο.

Συγκλονίζει ο Παύλος Παπαδόπουλος: «Ξυπνούσα κι έβαζα αλκοόλ στο στόμα μου για να ξεχνάω τι βιώνω»

papadopoulos.jpg

Συγκεκριμένα σχολίασε για τη χθεσινή βραδιά του ημιτελικού: «Στον ημιτελικό, και τα τέσσερα παιδιά ήταν πολύ άξια να έχουν φτάσει ως εδώ. Είναι πολύ αγωνιστικοί και από όπου και το παίρναμε, θα ήταν αμφίρροπο το αποτέλεσμα ούτως ή άλλως γιατί είναι ένα παιχνίδι που κουράζεσαι, που τρέχεις, που έχεις κοινό. Εδώ στον Άγιο Δομίνικο είχαμε και είχαμε άγχος, στρες, πίεση. Σκέψου να έχεις και κοινό. Οπότε, όποιος κρατούσε την περισσότερη ψυχραιμία και όποιος μπορούσε να διαχειριστεί όλη αυτή τη φασαρία, όλο αυτό το στρες που μπορεί να υπήρχε μέσα του, θα μπορούσε να κερδίσει. Οι περισσότεροι περίμεναν να πάει ο Γκιουλέκας τελικό με τον Φάνη, κάτι που δεν έγινε. Εγώ έλεγα από την αρχή ότι η Δαλάκα θα είναι στον τελικό, τον Φάνη τον περιμέναμε από την πρώτη μέρα του Survivor στον τελικό γιατί είχε δείξει πόσο καλός είναι αγωνιστικά, οπότε η ευχάριστη έκπληξη είναι ο Ντάνιελ γιατί εγώ τον συμπαθώ κιόλας. Είναι προσγειωμένο παιδί, ταπεινό, και βλέπω ότι στις δύσκολες στιγμές καταφέρνει και βρίσκει την ηρεμία και συνεχίζει να αγωνίζεται. Οπότε δεν μπορώ να πω σίγουρα ποιος θα είναι ο νικητής, άσχετα το ποιον θέλω. Θέλω τη Δαλάκα αλλά μπορεί να γίνει και κάποια ξαφνική έκπληξη, κάποια ανατροπή.

Περισσότερο σε δυσκόλεψε ο στίβος μάχης του Survivor ή ο «στίβος μάχης της αγάπης» που σε είχαμε δει στο Power of Love;

Όπως είδες, τον στίβο μάχης της αγάπης τον κέρδισα. Ο στίβος μάχης του Survivor δεν με δυσκόλεψε καθόλου γιατί έβρισκα τα πατήματά μου και ήμουν αρκετά ανταγωνιστικός. Αυτό που είπα κιόλας την ημέρα που αποχώρησα ήταν πως ο μεγαλύτερός μου εχθρός ήταν ο στόχος. Για κάποιο λόγο δεν μου έκανε τη χάρη. Για το παρά τσακ; Για κάποιο λόγο δεν με ήθελε. Δεν πειράζει. Όπως βλέπεις παραμένω σε φόρμα, κάνω προπόνηση, την επόμενη φορά, αν τυχόν έρθει και μου δοθεί αυτή η ευκαιρία θα δείξω κάτι διαφορετικό, στο τελείωμα του στόχου.

Πώς σού φαίνεται που επιστρέφει και το Power of Love;

Εύχομαι καλή επιτυχία στο Power Of Love. Είναι ένα ριάλιτι που έχει αγαπηθεί από τον κόσμο και εύχομαι να δώσει ο κόσμος την αγάπη που του αρμόζει ξανά.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved