Survivor Τελικός: Η Δαλάκα στο gossip-tv: «Νιώθω περήφανη που έφτασα ως εδώ... Έρχονται τα καλύτερα»
NDP Photo Agency
Gossip Specials

Survivor Τελικός: Η Δαλάκα στο gossip-tv: «Νιώθω περήφανη που έφτασα ως εδώ... Έρχονται τα καλύτερα»

Survivor 2024 Τελικός: Η Κατερίνα Δαλάκα, παρά το γεγονός ότι απογοητεύτηκε από την κατάληξη της αποψινής βραδιάς (26/6) μετά τον αποκλεισμό της στη διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου, δηλώνει χαρούμενη και ικανοποιημένη που κατάφερε να φτάσει μέχρι εδώ. 

Η Κατερίνα, αν και θεωρούνταν το μεγάλο φαβορί καθώς είχε ήδη μία μεγάλη νίκη στο παρελθόν μεταξύ των 4 συνολικά συμμετοχών της στο Survivor, δεν κατάφερε να νικήσει τον ασυγκράτητο Ντάνιελ Νούρκα ο οποίος και αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor Τελικός: Εκτός τελικής αναμέτρησης η Κατερίνα Δαλάκα! H ήττα, η υπόκλιση και τα κλάματα

Η ίδια, στις πρώτες της δηλώσεις μετά το φινάλε του φετινού Survivor είπε αρχικά: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, ήταν ένας υπέροχος αγώνας, νομίζω ότι όλοι το βιώσαμε το ίδιο έντονα, είχε πάθος, παλέψαμε και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που τελείωσε αυτό το ταξίδι».

20240627013510_6Z3A1582.jpg

Σε ό,τι αφορά τα αρνητικά σχόλια που συχνά γίνονται για την ίδια, η Κατερίνα Δαλάκα απάντησε με ειλικρίνεια: «Εμένα, να σου πω την αλήθεια, με ενδιαφέρουν μόνο τα σχόλια των ανθρώπων που με αγαπάνε, και με γνωρίζουν προσωπικά. Αρνητικά σχόλια πάντα θα υπάρχουν, εγώ ξέρω πόσο έχω παλέψει για αυτό το παιχνίδι και πόσο παλεύω γενικά στη ζωή μου».

Η ίδια κατέληξε λέγοντας: «Είμαι πάρα πολύ κερδισμένη, νιώθω περήφανη που έφτασα ως εδώ και από εδώ και πέρα έρχονται τα καλύτερα».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved