Survivor 2024 Τελικός- Οι πρώτες δηλώσεις του Ντάνιελ μετά τη νίκη: «Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω!»
Gossip Specials

Survivor 2024 Τελικός- Οι πρώτες δηλώσεις του Ντάνιελ μετά τη νίκη: «Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω!»

Survivor 2024 Τελικός: Ο Ντάνιελ Νούρκα αν και για πολλούς θεωρούνταν outsider, αποδείχτηκε φαβορί και κατάφερε να είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης. 

Λίγο μετά τη νίκη του, ο ηθοποιός, «μεθυσμένος» από τη νίκη του και πολύ χαρούμενος που αυτό το μεγάλο, δύσκολο και απαιτητικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του, έκανε τις πρώτες δηλώσεις, ως νικητής πλέον και κατά 100.000 ευρώ πλουσιότερος!

Survivor Τελικός: Η Δαλάκα στο gossip-tv: «Νιώθω περήφανη που έφτασα ως εδώ... Έρχονται τα καλύτερα»

67d973f7-e7ab-4e2c-ba12-cd3f6bdf585d.jfif

«Ένα ταξίδι πεντέμιση μηνών έφτασε στο τέλος του» είπε κρατώντας το τρόπαιο στα χέρια του ο Ντάνιελ Νούρκα και συνέχισε: «Είμαι ο μεγάλος νικητής και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το πιστέψω, το κοιτώ, με κοιτάει (σ.σ. το έπαθλο) και δεν βγάζουμε άκρη. Εντέλει θα το πάρω στο σπίτι μου και χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό».

20240626232734_6Z3A1443.jpg

Ο Ντάνιελ, ο οποίος καθ' όλη τη διάρκεια της «θητείας» του στο παιχνίδι επέδειξε έναν πολύ σταθερό και ήσυχο χαρακτήρα που δεν προκαλούσε εντάσεις και πάντα στήριζε τους συμπαίκτες του, συνέχισε λέγοντας: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαμε, είτε φτάσαμε στο τέλος, είτε όχι, λίγο παραπάνω στα παιδιά που φτάσαμε ως το τέλος μαζί. Ξέρω από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο είναι αυτό το ταξίδι. Ψυχή θέλει για να καταφέρεις να φτάσεις μέχρι το τέλος. Για μένα, όποιος νικούσε σήμερα ή έχανε, δεν είχε καμία σημασία. Είμαστε όλοι νικητές. Εννοείται όμως ότι είμαι χαρούμενος γιατί θα το πάρω (σ.σ. το έπαθλο) στο σπίτι μου. Θα ήμουν ψεύτης αν δεν έλεγα ότι είμαι χαρούμενος και για τα 100.000 ευρώ και βέβαια θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλον τον κόσμο που ήρθε εδώ, που με στήριξε, και αυτόν που από το σπίτι με στήριζε… Όλη αυτή η ενέργεια σίγουρα απέδωσε και το πήρα».

Δείτε το βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του νικητή:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved