Gossip Specials

Τοπ 5: Η αφιέρωση της Βανδή, οι κρίσιμες ώρες για τη Μαρινέλλα & η αγωνία της Καινούργιου

Τοπ 5: Η εβδομάδα που πέρασε ήταν γεμάτη αγωνία, ειδικά με ό,τι συνέβη στη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, τη Μαρινέλλα! 

Η ειδησεογραφία επικεντρώθηκε κατά κύριο λόγο στις εξελίξεις σε ό,τι είχε να κάνει με την πορεία της υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας μετά την κατάρρευσή της την περασμένη Τετάρτη στη σκηνή του Ηρωδείου!

Μαρινέλλα: Εκπνέει το κρίσιμο διάστημα–Η αχτίδα αισιοδοξίας & αυτό που περιμένουν οι γιατροί

Για ακόμα μία φορά συγκεντρώσαμε τα τοπ 5 θέματα της εβδομάδας που πέρασε, όπως τα αναδείξατε εσείς μέσα από τα «κλικ» σας...

Βανδή: Σείστηκε ο Λυκαβηττός με το τραγούδι που είχε αφιερώσει στον Ντέμη το 2001-Ποιον κοίταζε;

Με τον πιο ξεχωριστό τρόπο ολοκληρώθηκε η συναυλία της Δέσποινας Βανδή στον Λυκαβηττό το βράδυ του Σαββάτου 21/9. Η τραγουδίστρια γιόρτασε με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο τα 30 χρόνια καριέρας της και έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Τελευταίος της σταθμός ήταν ο Λυκαβηττός και οι συγκινητικές στιγμές της βραδιάς δεν έλειψαν.

Στο κατάμεστο από κόσμο θέατρο Λυκαβηττού βρέθηκε και ο Φοίβος ο οποίος αποτέλεσε ένα σημαντικό κεφάλαιο για την καριέρα της. Η κόρη της ήταν εκεί και μάλιστα μαζί με τον νέο της σύντροφο Δημήτρη Φιντιρίκο.

Καρέ καρέ η σοκαριστική στιγμή της πτώσης της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο-Ο πανικός και η ανακοίνωση

Πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου κατέρρευσε η Μαρινέλλα μετά από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε. Η μεγάλη ερμηνεύτρια στο τρίτο τραγούδι έπεσε λιπόθυμη στη σκηνή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μεταφέρεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Η 86χρονη Μαρινέλλα την ώρα που τραγουδούσε το «Τα λόγια είναι περιττά» έπεσε στη σκηνή...

Λιάγκας: Η Μαρινέλλα πριν μπει στο ασθενοφόρο, είπε στον Ρέμο κάτι που δεν μπορώ να πω...

Δύσκολες ώρες για τη σπουδαία Μαρινέλλα μετά την κατάρρευσή της στις 25 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Ηρώδειο.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στο Πρωινό ότι η σπουδαία ερμηνεύτρια έφθασε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της.

Ο παρουσιαστής είπε: «Μετέφερα πριν και δεν το αρνούμαι ότι φεύγοντας η Μαρινέλλα από το Ηρώδειο είχε τις αισθήσεις της. Μάλιστα, στη διαδρομή από το ιατρείο του Ηρωδείου μέχρι το ασθενοφόρο του Υγεία, που τη μετέφερε μετέπειτα στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, την είδε ο κόσμος να έχει τις αισθήσεις της. Υπήρχε κόσμος, μάλιστα που σήκωσε τα χέρια ψηλά και δεν ήθελαν να τραβούν πλάνα οι κάμερες. Και καλά έκαναν.»!

Μαρινέλλα: Το επισκεπτήριο της κόρης της στη ΜΕΘ δεν έγινε - Τι συνέβη;

Το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης το θεραπευτήριο Υγεία εξέδωσε νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της 86χρονης σπουδαίας ερμηνεύτριας στο οποίο αναφέρεται: «η κυρία Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Υγεία λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.

Η κόρη της τραγουδίστριας, Τζωρτίνα Σερπιέρη είχε προγραμματίσει να την επισκεφθεί τις ώρες που επιτρέπεται από την κλινική, στις 12:00 μ.μ. συγκεκριμένα, αλλά όπως εξήγησε ο ρεπόρτερ του Πρωινού, το επισκεπτήριο τελικά δεν πραγματοποιήθηκε για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής.

Καινούργιου: Το μήνυμα που έλαβε από την μητέρα της - «Αγχώθηκα τώρα! Μαμά, ξαναπάρε στο Τμήμα!»

Super Κατερίνα: Ένα μήνυμα από την μητέρα της έλαβε στις 23/9 κατά τη διάρκεια της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου.

Μέχρι να δει τι της έγραφε, ανησύχησε.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved