Φυλλικό οξύ και εγκυμοσύνη!
Το φυλλικό οξύ ανήκει στις υδατοδιαλυτές βιταμίνες και είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Βρίσκεται σε τρόφιμα ζωικής και φυτικής προέλευσης όπως είναι το συκώτι, το σπανάκι, τα σπαράγγια, το μπρόκολο, τα εσπεριδεοιδή και τα όσπρια. Καθώς είναι μία θερμοευαίσθητη βιταμίνη που καταστρέφεται σε ένα σχετικά μεγάλο ποσοστό στο μαγείρεμα, είναι προτιμότερο τα τρόφιμα που είναι καλές πηγές φυλλικού οξέος να καταναλώνονται ωμά όταν αυτό είναι δυνατό.
Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ