Κατάθλιψη: Η διατροφή που μειώνει κατά 30% τον κίνδυνο
Νέα έρευνα σε πάνω από 10.000 υγιείς Ισπανούς για μια περίοδο 6 ετών, διαπίστωσε ότι η υιοθέτηση ενός διατροφικού μοντέλου μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εκδήλωσης κατάθλιψης.
Συγκεκριμένα, οι Ισπανοί επιστήμονες κατέγραψαν αναλυτικά τις διατροφικές συνήθειες των συμμετεχόντων και αξιολόγησαν τα αποτελέσματα παρακολουθώντας συγχρόνως τα άτομα αυτά. Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ