The Queen’s Expert: Pro tips από την training manager της Armani Beauty για ζουμερά glossy χείλη
Inside Stories

The Queen’s Expert: Pro tips από την training manager της Armani Beauty για ζουμερά glossy χείλη

Το νέο Prisma Glass Lip Gloss του οίκου Armani beauty είναι ένα multi-tasking προϊόν το οποίο χαρίζει ενυδάτωση και λάμψη που διαρκεί όλη την ημέρα.

Η Beyonce και η JLo είναι από τις celebrities των οποίων το look είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την μουσική βιομηχανία των 90s και 00s. Αυτό που θυμάμαι ως παιδί, είναι το λαμπερό μακιγιάζ που ολοκλήρωνε την κάθε εμφάνισή τους. Έντονα eyeliners, χρυσές σκιές, XL βλεφαρίδες και ροδαλά μάγουλα πρωταγωνιστούσαν στο μακιγιάζ, ενώ στα χείλη, το glossy αποτέλεσμα ήταν must. Το lip gloss ήταν το «μαγικό» προϊόν που χάριζε το Juicy αποτέλεσμα που τόσο έχουμε συνδέσει με τις εμφανίσεις της εποχής και δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι, τα κορίτσια είχαν στην τσάντα τους δεκάδες αποχρώσεις lip gloss για κάθε εμφάνιση.

Το δυναμικό comeback των lip glosses από τα 90s

Όπως ίσως γνωρίζεις, οι τάσεις και η μόδα κάνουν… κύκλους, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα glossy, ζουμερά χείλη εκείνης της δεκαετίας να είναι και πάλι trending. Έχοντας ξεπεράσει (ελπίζω για τα καλά) τα απόλυτα ματ χείλη, αυτό που θέλουμε πλέον από το μακιγιάζ των χειλιών μας είναι λάμψη και -ασφαλώς- φροντίδα. Το δυναμικό comeback των lip glosses, λοιπόν, δεν έχει να κάνει μόνο με την λάμψη, αλλά περιλαμβάνει και την φροντίδα των χειλιών γιατί αυτό θέλουμε! Εξελιγμένες φόρμουλες οι οποίες ενυδατώνουν, θρέφουν και χαρίζουν ένα μοναδικό λαμπερό εφέ με ένα και μόνο πέρασμα.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved