Η πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή για summer nights με αγαπημένα πρόσωπα
Inside Stories

Η πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή για summer nights με αγαπημένα πρόσωπα

Η αγαπημένη εποχή του χρόνου είναι εδώ και εμείς είμαστε ήδη σε summer mood, μέσα από μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητά μας.

Τι θα έλεγες λοιπόν, να ξεκινήσουμε από την οργάνωση της διατροφής μας, με αφορμή τα summer nights με τους αγαπημένους μας, που σίγουρα δεν λείπουν και από το φετινό καλοκαίρι;

Άλλωστε, οι υψηλές θερμοκρασίες μας προσκαλούν όπως κάθε καλοκαίρι, να δημιουργήσουμε τις πιο νόστιμες και εύκολες συνταγές που θα ενθουσιάσουν τους ουρανίσκους μας. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να εντάξουμε στα summer nights με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, γεύσεις που υπόσχονται νοστιμιά και ευκολία, όπως είναι το Σουφλέ με Ζυμαρικά Κοχύλι, Σολομό και Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ με Γραβιέρα Κρήτης.

Τα «βήματα» που θα αναβαθμίσουν τις καλοκαιρινές βραδιές

Η αλήθεια είναι ότι για να πετύχεις αυτήν τη συνταγή, χρειάζεται να διαθέσεις μόνο λίγο από τον χρόνο σου και πολύ από την καλή σου διάθεση, αφού όλα τα υλικά τα έχεις ήδη στην κουζίνα του σπιτιού σου, με «πρωταγωνίστρια» την Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ. Και κάπως έτσι, μέσα σε λίγη ώρα θα έχεις φτιάξει το πιο νόστιμο και ελαφρύ Σουφλέ με Ζυμαρικά Κοχύλι, το οποίο αποτελεί την κατάλληλη λύση, για τις καλοκαιρινές βραδιές που αναρωτιέσαι τι να μαγειρέψεις. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και συγκεκριμένα, από τα υλικά που πρέπει να έχεις στον πάγκο της κουζίνας σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved