Είσαι έτοιμος να ζήσεις ένα καυτό καλοκαίρι στο Κουφονήσι;
Inside Stories

Είσαι έτοιμος να ζήσεις ένα καυτό καλοκαίρι στο Κουφονήσι;

Η αλήθεια είναι ότι αν γκουγκλάρουμε «καυτό καλοκαίρι στο Κουφονήσι» δεν θα μας κάνει εντύπωση αν η αναζήτηση βγάλει τίποτα «περίεργο». Αλλά μην πάει ο νους σου στο πονηρό. Καυτό καλοκαίρι είναι μια φράση-κλισέ που ταιριάζει ταμάμ στα καλοκαίρια των τελευταίων χρόνων, ενώ Κουφονήσι είναι ο φετινός προορισμός των διακοπών σου.

Δεν σου αρέσουν τα πολλά πολλά, οπότε δεν δυσκολεύτηκες να κλείσεις εισιτήριο για το κάπως πιο εναλλακτικό νησί των Κυκλάδων που μπορεί να μην έχει πολυτέλειες, αλλά έχει πολλές φυσικές ομορφιές σε μικρή έκταση. Ή για να ακριβολογούμε, νησιά. Τα Κουφονήσια είναι δύο και, αν και θα μένεις στο Πάνω θα δεις και το Κάτω. Αμαρτία θα είναι να πας μόνο στο ένα.

Όπως αμαρτία θα είναι να μην γνωρίσεις τις παραλίες του. Θάλασσες που θυμίζουν κάποιον εξωτικό προορισμό, σαν αυτές που βλέπεις στο ίντερνετ ή στα όνειρά σου. Θέλεις βότσαλα; Τα βρίσκεις στο Γάλα στο Πάνω Κουφονήσι ή στα Πεζούλια στο Κάτω. Θες άμμο; Η Ιταλίδα και το Πορί πάνω και ο Δέτης κάτω είναι για σένα. Θες γαλαζοπράσινα ή τιρκουάζ νερά; Όπου και να πας, δεν θα μείνεις παραπονεμένος.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved