Αυτό είναι το must have item για να πετύχεις το τέλειο natural μακιγιάζ του φθινοπώρου
Inside Stories

Αυτό είναι το must have item για να πετύχεις το τέλειο natural μακιγιάζ του φθινοπώρου

Χάρισε στην επιδερμίδα του προσώπου σου την τέλεια κάλυψη και ενυδάτωση με ένα μόνο προϊόν, που μπορείς να έχεις πάντα και παντού μέσα στην τσάντα σου

Βαδίζοντας από το καλοκαίρι προς το φθινόπωρο, η επιδερμίδα έχει ανάγκη από ενυδάτωση. Η αλλαγή του καιρού, οι άστατες θερμοκρασίες, η υγρασία που είναι μειωμένη στην ατμόσφαιρα είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που κάνουν την επιδερμίδα σου να χάνει την ελαστικότητά της, δημιουργώντας αυτό το αίσθημα «τραβήγματος».

Αν, λοιπόν, θέλεις να ανακτήσεις τη λαμπερή και υγιή όψη της, το «μυστικό» κρύβεται στη skincare routine σου. Μπορεί να έχεις κάνει την έρευνά σου στο κομμάτι της περιποίησης της επιδερμίδας σου και να έχεις επιλέξει τους κατάλληλους «συμμάχους» που θα την boostάρουν, αλλά τι γίνεται με τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιείς;

Βλέπεις, όσο «δραστικά» και να είναι τα προϊόντα περιποίησης που έχεις επιλέξει, θέλουν και τα κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ για να λειτουργήσουν σωστά. Πρώτο βήμα; Το foundation που θα χρησιμοποιείς και πρέπει να είναι ελαφρύ και ενυδατικό. Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις και… thank us later!

Το βασικό προϊόν στο μακιγιάζ σου

Όταν φεύγεις από το σπίτι στις 8 το πρωί και επιστρέφεις στις 10 το βράδυ, είναι λογικό να έχεις απαιτήσεις από τα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιείς. Πόσο μάλλον, την εποχή που πρέπει να προσέξεις παραπάνω την επιδερμίδα σου και να την προστατεύσεις από τις απότομες αλλαγές του καιρού. Εστιάζοντας στο πιο βασικό κομμάτι, τη βάση του προσώπου, είναι πολύ σημαντικό το foundation σου να έχει την ιδανική υφή, τη σωστή κάλυψη και φυσικά, να έχει διάρκεια.

Picture2.jpg

Επίσης, είναι σημαντικό το foundation που θα επιλέξεις να περιέχει ενυδατικά συστατικά που θα σε βοηθήσουν αρχικά να ενυδατώσεις το δέρμα σου και έπειτα να του δώσεις την κάλυψη και τη λάμψη που επιθυμείς. Μετά από αυτό θα έχεις δημιουργήσει τα «θεμέλια» για το natural make-up που θα αναδείξει τον καλύτερο εαυτό σου και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. Πάμε να «μπούμε» σε περαιτέρω λεπτομέρειες;

Αψεγάδιαστη επιδερμίδα για ώρες

Το μυστικό, λοιπόν, στο natural make-up look κρύβεται στις ελαφριές υφές και συγκεκριμένα, στο mousse make-up που θα πάθεις… «εμμονή». Το συγκεκριμένο προϊόν χαρίζει ελαφρύ αποτέλεσμα και πρόκειται να κάνει την επιδερμίδα σου να φαίνεται αψεγάδιαστη για ώρες. Με τη μοναδική, ανάλαφρη υφή του, επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή και δημιουργεί ένα ομοιόμορφο blending με τα υπόλοιπα καλλυντικά.

Η επιδερμίδα αποκτά μια λεία, βελούδινη αίσθηση χωρίς να φαίνεται το μακιγιάζ βαρύ, ενώ παραμένει ενυδατωμένη 24/7. Είναι το προϊόν «κλειδί» για ένα καθημερινό μακιγιάζ, ενώ επίσης, θα σου χαρίσει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας την πιο ελαφριά και άνετη αίσθηση.

Picture3.jpg

Editors tip: Για ένα ultra natural μακιγιάζ, επίλεξε ένα ειδικό πινέλο πούδρας, το οποίο θα εφαρμόσει τέλεια το προϊόν επάνω στην επιδερμίδα σου, χαρίζοντας ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα χωρίς διχρωμίες.

Για να ολοκληρώσεις το τέλειο natural μακιγιάζ του φθινοπώρου, επίλεξε για τα μάτια πιο ζεστές, γήινες αποχρώσεις, όπως καφέ και μπρόνζε, οι οποίες θα χαρίσουν μία απίστευτη ζεστασιά στο βλέμμα σου. Στα ζυγωματικά και τα χείλη πρόσθεσε μπορντό και δαμασκηνί αποχρώσεις και φρόντισε να έχεις στο νεσεσέρ σου τα απαραίτητα «εργαλεία» που θα σε κρατήσουν ενυδατωμένη. Μόνο έτσι θα δημιουργήσεις το πιο hot μακιγιάζ της σεζόν που θα τονίσει και θα κολακεύσει τον τόνο του δέρματός σου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved