Φέτος το Back to School θα είναι τόσο iconic, που θα ανυπομονείς να επιστρέψεις στη βάση σου
Inside Stories

Φέτος το Back to School θα είναι τόσο iconic, που θα ανυπομονείς να επιστρέψεις στη βάση σου

Δεν νομίζω πως μεγάλωσες ποτέ αρκετά, ώστε να μην συνδυάζεις τον Σεπτέμβριο με την αρχή της σχολικής χρονιάς. Ο μήνας έχει σημαδευτεί μία και καλή: Θα είναι πάντα ο επίλογος του καλοκαιριού και ταυτόχρονα ο πρόλογος του χειμώνα. Μία καινούργια αρχή, σχεδόν μία καινούργια χρονιά και ας μην έχει καμία σχέση με την original Πρωτοχρονιά και ας είναι ο ένατος στους δώδεκα.

Το θέμα με τις καινούργιες αρχές, βέβαια, είναι πως απαιτούν και ανανέωση. Γίνεται, άλλωστε, να αφήνεις τα πάντα ίδια, όταν σου δίνεται η ευκαιρία να τα διαγράψεις όλα και να αρχίσεις από το 0; Η απάντηση είναι «όχι» και αυτό γιατί είναι στη φύση σου να σου αρέσει η προοπτική μιας αλλαγής. Το να ξέρεις, δηλαδή, πως έχεις την ευκαιρία και τον χρόνο να μεταμορφώσεις τον κόσμο σου με ένα «κλικ», αποθηκεύοντας αυτά που χρειάζεσαι και ανταλλάζοντας ότι δεν σου αρέσει, με πράγματα καινούργια και διαφορετικά.

Με πράγματα, όπως τα Redmi Note 13 που «φέρνει» η Xiaomi για να κάνει το φετινό Βack2School πιο… iconic από ποτέ. Επιστροφή στη βάση ή μάλλον ανανέωσή της, λοιπόν, με τις λειτουργίες που πρόκειται να αναβαθμίσουν τη ζωή σου, για να μην μένεις ποτέ στα ίδια.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved