Δημιουργώντας μοναδικές ιστορίες με τα παιδιά μας μέσα από το εκπαιδευτικό παιχνίδι
Inside Stories

Δημιουργώντας μοναδικές ιστορίες με τα παιδιά μας μέσα από το εκπαιδευτικό παιχνίδι

Αν σκεφτούμε για λίγο τα πρώτα μας παιδικά χρόνια, πολύ γρήγορα θα μας έρθουν στο μυαλό οι ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού.

Και αυτό, διότι από όταν θυμόμαστε τον εαυτό μας ή και… λίγο νωρίτερα, το παιχνίδι, η χαρά και το γέλιο ήταν έννοιες ταυτισμένες με την ημέρα μας ολόκληρη. Και μπορεί τότε να μην ήταν ξεκάθαρος ο λόγος που το παιχνίδι ήταν όλα όσα αναζητούσαμε, κάνοντας όμως τα δικά μας παιδιά, αναγνωρίσαμε την πολύπλευρη αξία του στη ζωή τους.

Βλέπετε, τα παιδιά και το παιχνίδι είναι άμεσα συνδεδεμένα τόσο για την ανάπτυξη όσο και για την έκφρασή τους, σχετικά με όσα αισθάνονται. Είναι το «μέσο» τους για να δημιουργήσουν τον δικό τους, τεράστιο κόσμο, να αναπτύξουν τη φαντασία τους και να νιώσουν ότι οι δυνατότητές τους είναι απεριόριστες. Εμείς, λοιπόν, ως μανούλες από την πλευρά μας, οφείλουμε να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες προϋποθέσεις, όχι μόνο για τη διασκέδασή τους, αλλά και τη σωστή ανάπτυξη τους σε όλους τους τομείς.

Πώς θα το επιτύχουμε; Φυσικά, επιλέγοντας τα παιχνίδια PLAYMOBIL JUNIOR. Μαζί τους από τα πρώτα τους σταθερά βήματα, τα νέα σετ διεγείρουν την περιέργειά τους και ένας «πράσινος» κόσμος γεμάτος… φωτεινά χρώματα είναι έτοιμος να τον ανακαλύψουν.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved