Flawless skin με βελούδινη, ανάλαφρη υφή και ματ αποτέλεσμα, γίνεται; Γίνεται!
Inside Stories

Flawless skin με βελούδινη, ανάλαφρη υφή και ματ αποτέλεσμα, γίνεται; Γίνεται!

Άνοιξε το beauty notebook σου και ετοιμάσου να καταγράψεις τα «βήματα» που θα σου χαρίσουν την όψη που αναζητάς.  

Κάθε γυναίκα έχει τις δικές της απαιτήσεις από το μακιγιάζ της, ωστόσο, όλες έχουμε μία κοινή επιθυμία: Ένα flawless skin με βελούδινη, ανάλαφρη υφή και ματ αποτέλεσμα. Για να το αποκτήσουμε, συγκεντρώνουμε «μυστικά» ομορφιάς από παντού: Από τις αγαπημένες μας celebrities, τους makeup artists και από τις φίλες μας. Τι σημαίνουν, όμως, στην πραγματικότητα αυτά τα beauty tips για την καθεμία μας;

Είναι τα «μυστικά» που όλες μας έχουμε υιοθετήσει στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας, είναι αυτά που μας κάνουν να αισθανόμαστε ο εαυτός μας, που μας αναζωογονούν, που μας κάνουν να λάμπουμε. Άλλες φορές είναι μικρά, άλλες είναι συνηθισμένα και άλλες έχουν να κάνουν ξεκάθαρα με τα «θέλω» μας. Σε κάθε περίπτωση, όμως, θέλουμε να τα ανανεώνουμε, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες μας.

Και κάπου εδώ, μπαίνουμε στο θέμα μας: Δηλαδή, στην κάλυψη των αναγκών μας, χωρίς συμβιβασμούς ή αλλιώς στη Velvet Colors σειρά της Frezyderm που «ακούει» τις ανάγκες μας και «έρχεται» να μας προσφέρει ιδανικό, φυσικό αποτέλεσμα και ασύγκριτα καλλυντικά οφέλη. Άνοιξε, λοιπόν, το beauty notebook σου και ετοιμάσου να καταγράψεις τα «βήματα» που θα σου χαρίσουν την όψη που αναζητάς.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved