Μόλις προσγειώθηκε το πιο λαχταριστό burger της πόλης και το δοκιμάσαμε πρώτοι!
Inside Stories

Μόλις προσγειώθηκε το πιο λαχταριστό burger της πόλης και το δοκιμάσαμε πρώτοι!

Το περιμέναμε καιρό και μόλις εμφανίστηκε σπεύσαμε να το δοκιμάσουμε. Ο λόγος για το ΠΑΞΜΑΝ, το νέο limited-edition burger των Pax Burgers, φυσικά από τον Σταύρο Βαρθαλίτη.

Η αλήθεια είναι πως ο πήχης στο θέμα burger ήταν ήδη πολύ ψηλά, αφού μετά την επιτυχία των “Ω ΝΑ ΣΟΥ aka Triple Bacon” και “ALITI.co” τα προηγούμενα χρόνια, ο Σταύρος Βαρθαλίτης έπρεπε να βάλει σοβαρά τα δυνατά του για να ξεπεράσει τον εαυτό του. Δεν τον φοβόμασταν όμως, ξέραμε πως θα τα καταφέρει, και γι’ αυτό μόλις κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες το ολοκαίνουριο ΠΑΞΜΑΝ τρέξαμε να το πιάσουμε στα χέρια μας και να το γευτούμε. Και η αναγνώριση από τον κόσμο δεν άργησε να έρθει: από τις πρώτες κιόλες μέρες κυκλοφορίας του στο Burger Fest, βραβεύτηκε ως Best Burger 2024!

DSC_7113.jpg

Το τρίτο κατά σειρά limited-edition burger των Pax Burgers , του burgerάδικου για το οποίο μιλάει όλη η πόλη, είναι επικίνδυνα εθιστικό και αυτό χάρη στην ιδιαίτερη συνταγή του, που θα λατρευτεί από κάθε meat lover που σέβεται τον εαυτό του. Πού βρίσκεται το μυστικό; Στα δύο ζουμερά και ψημένα στην εντέλεια smashed μοσχαρίσια μπιφτέκια του, αλλά και στο επικό chutney με λουκάνικο που κάνει όλη τη διαφορά. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved