Ευχάριστα τα νέα για την Κέιτ Μίντλετον! Οι πρώτες έξοδοι και η αφοσίωση στα παιδιά της!
VIP Life

Ευχάριστα τα νέα για την Κέιτ Μίντλετον! Οι πρώτες έξοδοι και η αφοσίωση στα παιδιά της!

Μπορεί η Κέιτ Μίντλετον να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της, όμως φαίνεται πως δεν αφήνει τον χρόνο να πάει χαμένος και τον αφιερώνει αποκλειστικά στα παιδιά της. 

Αν και τον περασμένο Μάρτιο είχε σοκάρει παγκοσμίως με το βίντεο κατά το οποίο αποκάλυπτε ότι έχει καρκίνο, φαίνεται πως μετά τις πρώτες θεραπείες, νιώθει πιο δυνατή και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα τις τελευταίες μέρες κάνει τις πρώτες της βόλτες δημοσίως με τα παιδιά της.

Μίντλετον: Έντονη ανησυχία για την υγεία της - «Δεν θα εμφανιστεί δημοσίως για τον υπόλοιπο χρόνο»

kate-charles-getty-images-kamila.jpg

Μπορεί οι βασιλικοί αναλυτές να θεωρούν δεδομένο ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας και μελλοντική βασίλισσα θα κάνει αρκετούς μήνες να επιστρέψει στα καθήκοντά της, ακόμα και αν όλα πάνε κατ' ευχήν με την υγεία της, όμως η ίδια δεν δείχνει να το βάζει κάτω. Τα ξένα δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως η Κέιτ τελευταία βγαίνει όλο και πιο συχνά έξω με την οικογένειά της, συνεχίζοντας όμως να αποφεύγει τις επίσημες δημόσιες εξόδους. Σύμφωνα μάλιστα με τον Royal Expert Richard Eden που μίλησε την DailyMail, οι φίλοι της θεωρούν πως δεν πρόκειται η Κέιτ να επιστρέψει πριν από το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Φυσικά, παρά τα όσα λέγονται και γράφονται, όλοι περιμένουν με ανυπομονησία αυτή την πρώτη επίσημη εμφάνισή της δημόσια με κάποιους να ελπίζουν πως η Κέιτ Μίντλετον θα κάνει την έκπληξη στη μεγάλη γιορτή του Ηνωμένου Βασιλείου, το Trooping the Colour που πρόκειται να γίνει στις 15 Ιουνίου. Εκεί αναμένεται να παραστεί κανονικά ο βασιλιάς Κάρολος, όμως τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα για την Κέιτ Μίντλετον. «Ίσως να εμφανιστεί στο μπαλκόνι» έσπευσαν να υποθέσουν κάποιοι, χωρίς όμως τίποτα να είναι ακόμα σίγουρο.

3a11bfc6-kate.jpg

Την ίδια ώρα η πριγκίπισσα της Ουαλίας και σύζυγος του διαδόχου του θρόνου, πρίγκιπα Ουίλιαμ, δέχεται κατά χιλιάδες τα γράμματα και τις ευχετήριες κάρτες συμπαράστασης για τη δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής της, με το προσωπικό του παλατιού να έχει ως στόχο να απαντήσει σε όλα προσωπικά για λογαριασμό τόσο της Κέιτ όσο και του πεθερού της, Βασιλιά Καρόλου.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved