Κέιτ Μίντλετον: Νοσηλεύεται στο Χιούστον για τη θεραπεία της από τον καρκίνο; Τι απαντά το παλάτι;
Lifestyle

Κέιτ Μίντλετον: Νοσηλεύεται στο Χιούστον για τη θεραπεία της από τον καρκίνο; Τι απαντά το παλάτι;

Δεν σταματά η φημολογία για την πορεία της υγείας της Κέιτ Μίντλετον.

Νέα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου αναφέρουν πως η Κέιτ έχει μεταφερθεί στο Κέντρο Καρκίνου MD Anderson στο Χιούστον των ΗΠΑ οπού υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο.

Κέιτ Μίντλετον: Οι νέες δηλώσεις που θα συζητηθούν: «Μπορεί να μην επιστρέψει ποτέ»

Ωστόσο, εκπρόσωπος του Παλατιού του Κένσινγκτον, μιλώντας στην εφημερίδα Houston Chronicle, επιβεβαίωσε ότι η πληροφορία αυτή είναι ψευδής.

829ba0c5-kate-middleton-13.jpg

Κέιτ Μίντλετον

Η Amanda Matta μοιράστηκε το πρωί της Δευτέρας ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok “Matta_of_fact” που αφορά στη βασιλική οικογένεια και συζητά μια δημοσίευση στο Reddit που ισχυρίζεται ότι η Middleton έμεινε πρόσφατα στο St. Regis Houston.

«Επισκεπτόταν φίλους στο St. Regis αυτό το Σαββατοκύριακο και είχαν μιλήσει για την παρουσία της στο ξενοδοχείο. Το άκουσε κανείς άλλος αυτό; Υποθέτοντας ότι θα ήταν εδώ για θεραπεία. Ελπίζοντας για το καλύτερο αποτέλεσμα για την οικογένεια. Νομίζω ότι αυτή η θεωρία σχετικά με την Kate και το πού βρίσκεται έχει πολύ νόημα όταν σταματήσεις να το σκέφτεσαι», αναφέρει η ανάρτηση.

prince-william-and-kate-middleton-10th-anniversary-shutterstock-0421-2000-2ccbf6378ee44fe98f47bd8578102ecb.jpg

Σχετικά με την επιστροφή της στα βασιλικά της καθήκοντα πρόσφατα ο ειδικός στα βασιλικά θέματα Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμς σημείωσε ότι «όταν η Κέιτ Μίντλετον μπορέσει να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα θα βασιστεί σε ιατρικές συμβουλές και το πρόγραμμά της θα είναι πολύ προσεκτικά ισορροπημένο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Page Six επικοινώνησε με το Παλάτι του Κένσινγκτον για σχολιαστούν και επίσημα όλες αυτές οι δηλώσεις όμως δεν δόθηκαν απαντήσεις.

Κέιτ Μίντλετον: Νέο συγκινητικό μήνυμα - «Ζητώ συγγνώμη, ελπίζω να σας εκπροσωπήσω σύντομα...»

Κέιτ Μίντλετον: Η εξαντλητική θεραπεία, οι επιπτώσεις και τα πρώτα θετικά σημάδια

Κέιτ Μίντλετον: Η συμβουλή που έδωσε στα παιδιά της & πρέπει να την ακολουθήσουμε κι εμείς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved