Κέιτ Μίντλετον: Νέο συγκινητικό μήνυμα - «Ζητώ συγγνώμη, ελπίζω να σας εκπροσωπήσω σύντομα...»
VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: Νέο συγκινητικό μήνυμα - «Ζητώ συγγνώμη, ελπίζω να σας εκπροσωπήσω σύντομα...»

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε την "εμφάνισή" της στέλνοντας ένα συγκινητικό - απολογητικό γράμμα για την απουσία της από το Trooping The Colour.

Ανησυχία έχει προκαλέσει η άγνωστη κατάσταση υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας, καθώς το παλάτι δεν έχει κάνει καμία ενημέρωση μετά την ανακοίνωσή της πως πάσχει από καρκίνο.

Κέιτ Μίντλετον: Η εξαντλητική θεραπεία, οι επιπτώσεις και τα πρώτα θετικά σημάδια

kate-william-gamos-(5).jpg

Κι ενώ το παλάτι διατηρεί σιγή, ο λαός της Μεγάλης Βρετανίας αναρωτιέται πότε θα κάνει την εμφάνισή της η αγαπημένη τους πριγκίπισσα, ελπίζοντας πως θα τους εκπλήξει ευχάριστα στο Trooping The Colour.

Δυστυχώς όμως, η Κέιτ Μίντλετον με ένα απολογητικό γράμμα που έστειλε στην επιθεώρηση της Ιρλανδικής φρουράς, ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της, ενώ παράλληλα επιβεβαίωσε πως δε θα παραστεί στη μεγάλη γιορτή της βασιλικής οικογένειας και στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ.

Η επιστολή αναφέρει αναλυτικά: «Ήθελα να γράψω και να σας ενημερώσω πόσο περήφανη είμαι για ολόκληρο το Σύνταγμα ενόψει του Colonel’s Review και του Trooping the Colour.

Εκτιμώ όλους όσους στρατιώτες φέτος εξασκήθηκαν για μήνες και αφιέρωσαν πολλές ώρες για να διασφαλίσουν ότι οι στολές και οι ασκήσεις τους είναι άψογες.

Το να είμαι Συνταγματάρχης σας παραμένει μεγάλη τιμή και λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να κάνω τον χαιρετισμό στο φετινό Colonel’s Review. Σας παρακαλώ να μεταφέρετε τη συγγνώμη μου σε όλο το Σύνταγμα, ωστόσο, ελπίζω ότι θα μπορέσω να σας εκπροσωπήσω όλους άλλη φορά πολύ σύντομα».

gramma-kate-middleton.jpg

X / irish_guards

Διαβάστε επίσης:

Ευχάριστα τα νέα για την Κέιτ Μίντλετον! Οι πρώτες έξοδοι και η αφοσίωση στα παιδιά της!

Το τηλεφώνημα του Χάρι στην Κέιτ δεν πήγε όπως το περίμενε!

Κέιτ Μίντλετον – Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ο φόβος και ο τρόμος τους έχουν γίνει Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved