Η νέα δήλωση της Middleton ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο: «Γνωρίζω τη δύναμη της φύσης»

Kate Middleton and Princess Charlotte attend day fourteen of the Wimbledon Tennis Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 14, 2024 in London, England. PHOTO: 

KARWAI TANG/WIREIMAGE

VIP Life

Η νέα δήλωση της Middleton ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο: «Γνωρίζω τη δύναμη της φύσης»

Εν μέσω χημειοθεραπειών για να καταφέρει να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα πού της έχει παρουσιαστεί καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο, η Κέιτ Μίντλετον έκανε νέα δήλωση μέσω των social media στην οποία και εκθειάζει τις ευεργετικές δυνάμεις της ίδιας της φύσης!

Όλο αυτό συνέβη με αφορμή τα εγκαίνια των νέων κήπων του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στο οποίο είχε βρεθεί το 2021 για να θαυμάσει από κοντά την πρόοδο του νέου αυτού έργου.

Κέιτ Μίντλετον: Ο συμβολισμός του μωβ φορέματος που έβαλε στο Wimbledon αξίζει χειροκρότημα

kate-middleton.jpg

Σε μία σειρά από αναρτήσεις της στην επίσημη σελίδα της στο Instagram, η πριγκίπισσα της Ουαλίας μίλησε για τον ευεργετικό αντίκτυπο που έχει η φύση στον ανθρώπινο οργανισμό.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Υποστηρίζω με σθένος τη δέσμευση του Μουσείου να δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο χώρο που θα ενθαρρύνει τους ανθρώπους όλων των ηλικιών να επανασυνδεθούν με τη φύση και να μάθουν περισσότερα για το πώς μπορούμε να προστατεύσουμε τον φυσικό μας κόσμο».

middleton.jpg

Και συνέχισε η Κέιτ Μίντλετον: «Γνωρίζω τη δύναμη της φύσης που υποστηρίζει την ανάπτυξη και την ευεξία μας, τόσο προσφέροντάς μας χαρά όσο και βοηθώντας μας να διατηρούμε σωματική, πνευματική και ψυχική υγεία. Ελπίζω ότι αυτοί οι κήποι θα είναι εμπνευσμένοι και θα αναζωογονούν τους χιλιάδες ανθρώπους που θα τους επισκεφθούν».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved