Κέιτ Μίντλετον: Ο συμβολισμός του μωβ φορέματος που έβαλε στο Wimbledon αξίζει χειροκρότημα
VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: Ο συμβολισμός του μωβ φορέματος που έβαλε στο Wimbledon αξίζει χειροκρότημα

Ποτέ και καμία εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον δεν γίνεται τυχαία!

Στη δεύτερη επίσημη εμφάνισή της μετά την ανακοίνωση για τη μάχη της με τον καρκίνο, στο Wimbledon για να παρακολουθήσει τον τελικό των ανδρών επέλεξε φόρεμα σε μωβ απόχρωση κι αυτό δεν έγινε διόλου τυχαία.

Κέιτ Μίντλετον: Στο Wimbledon η 2η δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας ενώ δίνει μάχη με τον καρκίνο

b4cff18e-GettyImages-2161980058.jpg

Η πριγκίπισσα Κάθριν φόρεσε λιλά μίντι φόρεμα αξίας 1285 ευρώ από το luxury brand Safiyaa. Το μωβ χρώμα συμβολίζει το θάρρος ενώ ας μην ξεχνάμε ότι συνδέεται και με τη βασιλική οικογένεια.

Το μωβ χρώμα λοιπόν συμβολίζει τη δύναμη, την ελπίδα και την ανθεκτικότητα, στοιχεία που τη διέπουν καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής της και ιδιαίτερα μετά την σκληρή περιπέτεια υγείας της.

Δες την

https://www.instagram.com/p/C9Z73q9NnVP/

«Έχω συγκλονιστεί από όλα τα ευγενικά μηνύματα υποστήριξης και ενθάρρυνσης τους τελευταίους δύο μήνες. Πραγματικά, έχει κάνει μεγάλη διαφορά για τον William και εμένα και μας έχει βοηθήσει και τους δύο, σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές.

Κάνω καλή πρόοδο, αλλά όπως θα ξέρει ο καθένας που κάνει χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Εκείνες τις κακές μέρες νιώθεις αδύναμος, κουρασμένος και πρέπει να ενδώσεις στην ξεκούραση του σώματός σου. Αλλά τις καλές μέρες, όταν νιώθεις πιο δυνατός, θέλεις να αξιοποιήσεις στο έπακρο το να νιώθεις καλά.

Η θεραπεία μου είναι σε εξέλιξη και θα διαρκέσει λίγους μήνες ακόμα. Τις μέρες που νιώθω αρκετά καλά, έχω τη χαρά να ασχολούμαι με τη σχολική ζωή, να αφιερώνω προσωπικό χρόνο σε πράγματα που μου δίνουν ενέργεια και θετικότητα, καθώς και να αρχίζω να κάνω λίγη δουλειά από το σπίτι.

Ανυπομονώ να βρεθώ το The King’s Birthday Parade αυτό το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά μου και ελπίζω να συμμετάσχω σε κάποια δημόσια καθήκοντά μου αυτό το καλοκαίρι, αλλά εξίσου γνωρίζω ότι δεν έχω ξεφύγει ακόμα από τον κίνδυνο. Μαθαίνω πώς να είμαι υπομονετική, ειδικά με την αβεβαιότητα. Παίρνοντας κάθε μέρα όπως έρχεται, ακούγοντας το σώμα μου και επιτρέποντας στον εαυτό μου να αφιερώσει τόσο πολύ χρόνο για να θεραπευτεί. Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεχή κατανόηση και όλους εσάς που μοιραστήκατε τόσο γενναία τις ιστορίες σας μαζί μου», είχε γράψει η Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη της ανάρτηση.

Κέιτ Μίντλετον: «Κλείδωσε» η δεύτερη δημόσια εμφάνισή της μετά τη διάγνωση με καρκίνο-Πού θα βρεθεί;

Πρίγκιπας Γουίλιαμ-Κέιτ Μίντλετον: Η συγκινητική κίνηση για να στηρίξουν τα θύματα του τυφώνα Beryl

Κέιτ Μίντλετον: Η «προφητεία» για την ερωτική της ζωή - Τι της αποκάλυψε μέντιουμ στα 13 της;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved