Βασιλιάς Κάρολος: Η επένδυση ύψους 45 εκατομμυρίων λιρών - Τι αλλάζει στο παλάτι;

ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/Hamad Al Kaabi/UAE Presidential Court  

VIP Life

Βασιλιάς Κάρολος: Η επένδυση ύψους 45 εκατομμυρίων λιρών - Τι αλλάζει στο παλάτι;

Αλλαγές έρχονται στο παλάτι της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς ο βασιλιάς Κάρολος σκοπεύει να κάνει ορισμένες... επενδύσεις που αγγίζουν τις 45 εκατομμύρια λίρες!

Ο βασιλιάς Κάρολος θέλει να επιστρέψει σταδιακά στις κοινωνικές του υποχρεώσεις ύστερα από τη διάγνωση με καρκίνο και τη θεραπεία που ακολουθεί, καθώς προέχει η υγεία του.

Αδιανόητο! 30.000 επιστολές στο παλάτι για την Κέιτ και τον βασιλιά Κάρολο!

karolos.jpg

Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο βασιλιάς θέλει να κάνει ορισμένες επενδύσεις οι οποίες θα κάνουν πιο ομαλή κι ευκολότερη τη συγκεκριμένη μετάβαση.

Ειδικότερα, ο βασιλιάς Κάρολος επενδύει σε δύο νέα ελικόπτερα, AgustaWestland AW139, τα οποία θεωρούνται "βασικό στοιχείο" για να μπορεί η οικογένεια να πραγματοποιεί τα δημόσια καθήκοντά και τις υποχρεώσεις της.

KAROLOS-APE-MPE.jpg

Μάλιστα τα συγκεκριμένα μοντέλα θα μπορούν να λειτουργούν με το μέγιστο βιομηχανικό πρότυπο του 50% βιώσιμου αεροπορικού καυσίμου (Saf), καθώς ο βασιλιάς Κάρολος έχει δείξει αμέτρητες φορές την αγάπη του προς το περιβάλλον.

"Τα ελικόπτερα είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στα ταξιδιωτικά μας μέσα. Παρέχουν μεγάλη ευελιξία. Επιτρέπουν στην Αυτού Μεγαλειότητα και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να είναι σε όλο το μήκος και το πλάτος του Ηνωμένου Βασιλείου", δήλωσε αξιωματούχος του Παλατιού.

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Μίντλετον: Τα red flags που είχε δει στη συμπεριφορά & τη στάση της Μέγκαν Μαρκλ

Βασιλιάς Κάρολος: Νέο παλάτι στο Central Park – Τα 3.601 τετραγωνικά με δεκάδες δωμάτια και πισίνα

Νέο περιστατικό με τον… εκνευρισμένο Κάρολο - Τα «έβαλε» με βοηθό του για έναν… μανδύα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved