Βασίλισσα Λετίθια: H δημοσιογράφος που τρύπωσε στο παλάτι της Ισπανίας & έφερε σκάνδαλα & ίντριγκες

O βασιλιάς Φελίπε με τη σύζυγό του με την οποία έκλεισαν 20 χρόνια γάμου τον περασμένο Μάιο. 

ΑΠΕ ΜΠΕ
Lifestyle

Βασίλισσα Λετίθια: H δημοσιογράφος που τρύπωσε στο παλάτι της Ισπανίας & έφερε σκάνδαλα & ίντριγκες

Η βασίλισσα Λετίθια σήμερα γίνεται 52 ετών και η αλήθεια είναι πως η διαδρομή της μέχρι εδώ ήταν γεμάτη δυνατές συγκινήσεις και εμπειρίες που λίγοι άνθρωποι μπορούν να βιώσουν στη ζωή τους. 

Αν και σήμερα είναι η πρώτη κυρία της Ισπανίας, στο πλευρό του βασιλιά Φελίπε, κάποτε ξεκίνησε από πολύ χαμηλά, καταφέρνοντας με το σπαθί της να γίνει ένα από τα πρώτα ονόματα στην Ισπανική τηλεόραση.

Πώς η πεθερά επισκίασε τη νύφη; Η εμφάνιση της βασίλισσας Σοφίας με τη Λετίθια που συζητήθηκε!

Γεννημένη στο Οβιέδο της Αστούριας εργάστηκε ως δημοσιογράφος για το ABC και την EFE πριν γίνει παρουσιάστρια ειδήσεων στο CNN+ και την Televisión Española (TVE).

SPAIN ROYALTY JOURNALISM

Η βασίλισσα Λετίθια τον Νοέμβριο του 2019

ΑΠΕ ΜΠΕ

Η ιδιότητά της αυτή μάλιστα ήταν που την έφερε κοντά με τον σημερινό βασιλιά της χώρας, αν και όταν γνωρίστηκαν εκείνη ήταν ακόμα παντρεμένη με τον συγγραφέα και καθηγητή λογοτεχνίας Alonso Guerrero Pérez. Ο γάμος τους όμως δεν άντεξε και κάπως έτσι άνοιξε ο δρόμος για το ειδύλλιό της με τον τότε διάδοχο του θρόνου, Φελίπε.

Παντρεύτηκαν το 2004 και μαζί απέκτησαν δύο κόρες, τη Λεονόρ και τη Σοφία. Ως πριγκίπισσα της Αστούριας, η Λετίσια εκπροσωπούσε τον πεθερό της στην Ισπανία και στο εξωτερικό. Με την παραίτηση του Χουάν Κάρλος τον Ιούνιο του 2014 από τον θρόνο, ο γιος του, Φελίπε έγινε βασιλιάς, καθιστώντας τη Λετίσια βασίλισσα.

Αν και ως σύζυγος του κυβερνώντος μονάρχη, η Λετίσια δεν έχει συνταγματικά αρμοδιότητες, εκπροσωπεί το Στέμμα, έχοντας επικεντρωθεί σε φιλανθρωπίες.

LETITHIA.jpg

Η κακή σχέση με την πεθερά της, Σοφία & τα σκάνδαλα

Η φήμη που ακολουθεί, πάντως τη Λετίθια δεν είναι και η καλύτερη άλλοτε γιατί τα βάζει ακόμα και δημόσια με την πεθερά της, βασιλομήτωρ Σοφία -αδελφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου της Ελλάδας- και άλλοτε γιατί διαρρέουν μαρτυρίες περί εφήμερων ερωτικών σχέσεών της με άλλους άνδρες πίσω από την πλάτη του βασιλιά της Ισπανίας. Η ίδια δείχνει να αντιδράει ψύχραιμα στα κακεντρεχή δημοσιεύματα εις βάρος της, όμως δεν καταφέρνει να συγκρατεί πάντα το χαμόγελό της δημόσια.

SPAIN ROYALTY

Στις 6 Αυγούστου 2024 με τις κόρες της Λεονόρ και Σοφία και την πεθερά της βασιλομήτωρ Σοφία, στη Μαγιόρκα.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Τον περασμένο Μάιο, στο βιβλίο του ο συγγραφέας, Χάιμε Πεναφιέλ αναφερόταν στην παράνομη σχέση της Λετίθια με τον πρώην κουνιάδο της, την οποία γνώριζε πολύ καλά και από την πρώτη στιγμή ο βασιλιάς, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος.

Παρ' όλο που το βασιλικό ζεύγος εκείνες τις μέρες είχε γιορτάσει τα 20 χρόνια γάμου, ο Ισπανικός λαός υποστήριζε ότι γνώριζε πολύ καλά πως η σχέση τους είναι συμβατική καθώς δεν υπάρχει πλέον κανένα συναίσθημα ανάμεσά τους.

SPAIN PRINCESS OF ASTURIAS AWARDS

Η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Τονίζουν μάλιστα πως η Λετίθια είναι ψυχρή και χειριστική, γι' αυτό και είναι ιδιαίτερα μισητή τόσο από τον λαό όσο και από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved