Η γλυκόπικρη περίοδος ζωής της Κέιτ Μίντλετον & η πιο «βαθιά» επιθυμία της! Tα νέα για την υγεία της
H Kate Middleton την ημέρα της σπάνιας δημόσιας εμφάνισή της στις 14 Ιουλίου στο Λονδίνο KARWAI TANG/WIREIMAGE
PHOTO: KARWAI TANG/WIREIMAGE
Lifestyle

Η γλυκόπικρη περίοδος ζωής της Κέιτ Μίντλετον & η πιο «βαθιά» επιθυμία της! Tα νέα για την υγεία της

Με την αβεβαιότητα και την αγωνία να συνεχίζουν να τυρανούν τους θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, η Κέιτ Μίντλετον δείχνει να... σηκώνει μετά από πολλούς μήνες κεφάλι και να διεκδικεί και πάλι την καθημερινότητά της και τη ρουτίνα της δουλειάς της, όπως ήταν πριν αρρωστήσει από τον καρκίνο. 

Όλοι θυμόμαστε την εξομολόγηση της πριγκίπισσας και μελλοντικής βασίλισσας μέσα από ένα βίντεο που ανάρτησε στα social media, εξηγώντας τι ακριβώς είχε περάσει με την υγεία της και ξεκαθαρίζοντας πως συνέχιζε να το παλεύει.

Νέα εμφάνιση για την Κέιτ Μίντλετον - Το μήνυμα που έδωσε ελπίδα στο κοινό της

Από τότε δεν δείχνουν να έχουν αλλάξει και πάρα πολλά αφού η Κέιτ Μίντλετον συνεχίζει να αντιμετωπίζει το... θηρίο, όμως κάνει ό,τι μπορεί για να επανέλθει στην παλιότερη καθημερινότητά της.

«Είναι κάπως γλυκόπικρη περίοδος αυτή για εκείνη, πάντα συγκινείται όταν τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο, επειδή είναι ένα νέο ορόσημο για τα παιδιά της και μια ακόμη απόδειξη του πόσο γρήγορα μεγαλώνουν» σχολίασε πηγή από τους βασιλικούς κύκλους της Βρετανίας στο Life&Style και συνέχισε τονίζοντας πόσο πολύ ανυπομονεί η Κέιτ Μίντλετον να απαλλαγεί από τις συνεχείς εξετάσεις, την ιατρική ρουτίνα και το φαρμακευτικό πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθεί προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά της.

Όσοι τη γνωρίζουν καλά μάλιστα, λένε πως αυτή είναι και η πιο βαθιά της επιθυμία με την ίδια πηγή να δηλώνει για εκείνη: «Ιδανικά, θα ήθελε να επιστρέψει στο παλιό της πρόγραμμα, αλλά θα χρειαστεί χρόνο για να φτάσει εκεί και την παροτρύνουν να το κάνει αργά και σταθερά».

Πάντως, σε ό,τι αφορά την υγεία της, οι εμφανίσεις που κάνει τελευταία και που γίνονται όλο και πιο συχνές δημόσια, μαρτυρούν πως η ίδια είναι σε καλύτερη ψυχολογία αλλά και πως σταδιακά η κατάστασή της βελτιώνεται.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved