Θεοδώρα – Μάθιου Κουμάρ: Η απόλυτη χλιδή στο pre-wedding party στο Βυζαντινό μουσείο
Lifestyle

Θεοδώρα – Μάθιου Κουμάρ: Η απόλυτη χλιδή στο pre-wedding party στο Βυζαντινό μουσείο

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώνονται αύριο το απόγευμα (27-09) η πριγκίπισσα Θεοδώρα και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Μάθιου Κουμάρ

Γαλαζοαίματοι, υψηλοί προσκεκλημένοι, λάμψη αλλά και μια ρομαντική ιστορία αγάπης, θα σφραγιστεί με happy end, ενώνοντάς τους για πάντα με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Μητρόπολη Αθηνών, παρουσία των οικογενειών τους, εκλεκτών καλεσμένων μελών βασιλικών οικογενειών, αλλά και φίλων τους.

Θεοδώρα – Μάθιου Κουμάρ: Στη Μητρόπολη Αθηνών η τέως βασιλική οικογένεια λίγο πριν από τον γάμο

DL6R0659.jpg

Απόψε όμως (27-09) η Αννα Μαρία θα παραθέσει welcome δείπνο, με ζωντανή ελληνική μουσική και αναμνηστικά δώρα made in Greece, προς τιμήν των εκλεκτών καλεσμένων στους κήπους του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου Αθηνών, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το διαμέρισμά της και οι οποίοι νοικιάζονται για τέτοιου είδους εκδηλώσεις χρόνια τώρα – δεν παραχωρήθηκαν πρώτη φορά στην τέως βασιλική οικογένεια, όπως γράφεται.

Μάλιστα, αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα οι επίσημες φωτογραφίες των νεονύμφων. Για την ώρα ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τις προετοιμασίες για το Pre-wedding στο Βυζαντινό Μουσείο.

Δες τις εικόνες

Θεοδώρα – Μάθιου Κουμάρ: Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για να πάρουν την ευχή πριν τον γάμο τους

Θεοδώρα–Μάθιου Κουμάρ: Η επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και η σικ εμφάνιση της Άννας Μαρίας

Θεοδώρα - Μάθιου Κουμάρ: Αντιδράσεις για το pre wedding party στο Βυζαντινό Μουσείο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved