«Έξαλλοι οι Ιταλοί»: Η Μέγκαν Μαρκλ «παραβίασε» βασικά στοιχεία της ιταλικής μαγειρικής
VIP Life

«Έξαλλοι οι Ιταλοί»: Η Μέγκαν Μαρκλ «παραβίασε» βασικά στοιχεία της ιταλικής μαγειρικής

Η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως έχει προκαλέσει έκπληξη με τον τρόπο που μαγείρεψε τα μακαρόνια της, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Οι Ιταλοί, γνωστοί για την αγάπη τους στην παραδοσιακή κουζίνα, είναι ιδιαίτερα αυστηροί όσον αφορά τον τρόπο που ετοιμάζονται τα μακαρόνια.

Το γεγονός ότι η Μέγκαν επιλέγει έναν μη παραδοσιακό τρόπο ή κάποιο διαφορετικό υλικό, έχει προκαλέσει την αντίδραση πολλών που θεωρούν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι ακριβώς σύμφωνο με την ιταλική παράδοση.

Μερικές φορές, οι διάσημοι, και ιδιαίτερα κάποιοι όπως η Μέγκαν Μαρκλ, με την παγκόσμια δημοφιλία τους, δοκιμάζουν ή δημιουργούν μοναδικές συνταγές, που μπορεί να ξενίσουν ορισμένους, ειδικά αν δεν ακολουθούν τις παραδοσιακές μεθόδους. Ίσως η συγκεκριμένη συνταγή να μην ήταν και η πιο "ευχάριστη" για τους Ιταλούς, λόγω των διαφορετικών συστατικών ή της παραλλαγής στον τρόπο μαγειρέματος.

Η Μέγκαν αποκάλυψε το αγαπημένο της πιάτο με ζυμαρικά, το οποίο μαγειρεύει τακτικά για τον πρίγκιπα Χάρι και τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

Η Μέγκαν μας δείχνει τη μικρή Λίλιμπετ – Το cozy σαλόνι & το χαρακτηριστικό που πήρε από τη μαμά της

Ωστόσο, ορισμένοι τηλεθεατές αμφισβήτησαν την τεχνική της, επισημαίνοντας ότι δεν ευθυγραμμίζεται με την παραδοσιακή ιταλική κουζίνα.

Η Μέγκαν είπε: «Όταν το φτιάχνω, το φτιάχνω για την οικογένειά μου», πριν διευκρινίσει: «Όχι ότι τα παιδιά μου τρώνε τεράστιες ποσότητες ζυμαρικών, αλλά φτιάχνω αρκετά ώστε να βάλω και μερίδες στα lunchboxes τους».

Για να ετοιμάσει το πιάτο, η Μέγκαν τοποθετεί ένα πακέτο με σπαγγέτι σε ένα τηγάνι, πάνω από φέτα και ντοματίνια, και ρίχνει από πάνω 3,5 φλιτζάνια βραστό νερό, πριν καλύψει το τηγάνι με καπάκι.

«Απλώς ρίχνεις βραστό νερό από πάνω και αυτό είναι όλο», εξηγεί.

Αφήνει τα μακαρόνια να μαγειρευτούν για περίπου «4 ή 5 λεπτά μέχρι να γίνουν al dente, πρόσθεσε.

Όταν τα ζυμαρικά είναι σχεδόν έτοιμα, προσθέτει σέσκουλο και λάχανο.

Παραδοσιακά, τα ζυμαρικά βράζονται σε μια μεγάλη, βαθιά κατσαρόλα με αλατισμένο νερό και στη συνέχεια προστίθενται στη σάλτσα.

Ένας Ιταλός χρήστης έγραψε στο X ότι το να ρίχνεις βραστό νερό από βραστήρα πάνω σε «άβραστα» ζυμαρικά παραβιάζει «τα βασικά στοιχεία» της ιταλικής μαγειρικής.

Ένας άλλος τηλεθεατής επέκρινε τη συνταγή, γράφοντας: «Άλλος ένας Αμερικανός που καταστρέφει την ιταλική κουζίνα».

Χάρι & Μέγκαν Μαρκλ: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Η αγκαλιά στον καταπράσινο κήπο που συζητήθηκε!

DPG NETWORK

©2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved