Μηλόξυδο: Θρεπτικά συστατικά & ιδιότητες
Το μηλόξυδο χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες ως «γιατροσόφι» ενάντια στα βακτήρια και τους μύκητες, ως ενισχυτικό του ανοσοποιητικού και ως κατασταλτικό της πείνας.
Τα τελευταία χρόνια έρθει και πάλι στο προσκήνιο και έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές κυρίως ως καλλυντικό αλλά και ως αδυνατιστικό προϊόν.
Έρευνα που διεξήχθη το 2009 στην Ιαπωνία υπέδειξε ότι η κατανάλωση μηλόξυδου συσχετίζεται με χαμηλότερο σωματικό βάρος, χαμηλότερο Δείκτη Μάζας Σώματος, μικρότερη περίμετρο μέσης, αλλά και χαμηλότερα τριγλυκερίδια στο αίμα
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ