Ο ξηρός καρπός που καταπολεμά τη φλεγμονή στον οργανισμό
Πολλές έρευνες των τελευταίων χρόνων συνδέουν τη διατροφή με τη φλεγμονή και την προδιάθεση για ανάπτυξη πολλών ασθενειών.
Οι τροφές που καταναλώνουμε σχετίζονται με την παχυσαρκία, τα καρδιακά νοσήματα, τον καρκίνο, την οστεοπόρωση, ακόμη και την κατάθλιψη.
Τροφές που προάγουν τη φλεγμονή είναι οι πολύ επεξεργασμένες και όσες έχουν πολλές θερμίδες, αλλά μικρή θρεπτική αξία.
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ