Το ριζότο του αρχάριου ΠΡΕΠΕΙ να ξέρεις να το φτιάχνεις
Η πιο εύκολη και απλή συνταγή για ριζότο parmigiano.
Είναι αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος. Ριζότο για τον άντρα που δεν έχει ξανασχοληθεί ποτέ με αυτό. Είναι η βασική συνταγή που έχει ως βάση την παρμεζάνα και υπόσχεται σίγουρη επιτυχία και πλούσια γεύση. Ιδανικό για το σαββατιάτικο μεσημέρι που έχεις άπλετο ελεύθερο χρόνο, λιμοκτονείς κι αποφασίζεις να το ρίξεις στην μαγειρική τέχνη αντί να καταφύγεις για μία ακόμη φορά στην εύκολη λύση του ντελιβερά.
Υλικά (για 6 άτομα)
8-10 φλιτζάνια ζωμό κότας με κύβους Maggi
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 ½ -3 φλιτζάνια κοντόκοκκο ιταλικό ρύζι αρμπόριο
3 κ.σ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
2/3 φλιτζάνια φρεσκοτριμμένο τυρί παρμεζάνα (80 γρ.) και έξτρα στο σερβίρισμα
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr