Έκτορας Μποτρίνι: «Δεν θα υπάρχει τίποτα κρυφό…»
Ο Έκτορας Μποτρίνι έρχεται σε λίγο καιρό στις οθόνες μας ως παρουσιαστής του Hell’s Kitchen. Ο σεφ αποκαλύπτει τι είναι αυτό που τον έχει ιντριγκάρει στο νέο ριάλιτι μαγειρικής.
«Νομίζω πως είναι το μεγαλύτερο μαγειρικό κόνσεπτ που έχει γίνει ποτέ. Απευθύνεται σε επαγγελματίες και δείχνει πραγματικά τι γίνεται μέσα σε μια κουζίνα» τόνισε στο Τηλέραμα.
-Η τηλεοπτική μόδα με τις εκπομπές μαγειρικής δεν έχει κοπάσει, αντιθέτως φαίνεται να δυναμώνει. Γιατί πιστεύετε ότι βρήκαν τέτοια ανταπόκριση;
«Η μαγειρική είναι μέσα στη ζωή μας ούτως ή άλλως όλοι μαγειρεύουν σπίτι τους, δηλαδή είναι μικροί σεφ, και αυτό δεν θα πάψει ποτέ».
- Σας αγχώνει η σύγκριση με το MasterChef;
«Καθόλου, γιατί τα δύο κόνσεπτ δεν έχουν καμία σχέση. Εμείς κάνουμε άλλη δουλειά, απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες. Φτιάξαμε από την αρχή ένα εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας, που θα λειτουργεί κανονικά, με δύο κουζίνες. Οι συμμετέχοντες θα μαγειρεύουν για το κοινό και συγκεκριμένα για 40 άτομα. Δεν θα υπάρχει τίποτα κρυφό. Αυτό που θα βλέπουμε θα είναι η πραγματικότητα».