Pretzel
#tsoulotip: Μαζί με το χοντρό αλάτι μπορείτε να πασπαλίσετε από πάνω και παπαρουνόσπορο ή κάποιο ξερό μυρωδικό.
ΥΛΙΚΑ
4 κ.γ. ξερή μαγιά
1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική & έξτρα 110 γρ. ζάχαρη
300 ml χλιαρό νερό
600 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 ½ κ.γ. αλάτι
1 κ.σ. ηλιέλαιο
90 γρ. σόδα μαγειρικής
650 ml βραστό νερό
Αλάτι, χοντρό, για το πασπάλισμα των pretzel
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ