Τυρόπιτα
#tsoulotip: Διαλέξαμε να βάλουμε ανθότυρο για να ισορροπήσουμε την ένταση της φέτας. Παρόλα αυτά μπορείτε να το αντικαταστήσετε είτε με φέτα είτε με γραβιέρα.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για ένα ταψί διαμέτρου 30εκ.
200 ml Ελαιόλαδο, για το πασπάλισμα
1 Πακέτο χωριάτικο φύλλο ή κρούστας
Για τη γέμιση:
800 γρ. Γάλα, πλήρες
500 γρ. Φέτα, καλά τριμμένη
200 γρ. Ανθότυρο
80 γρ. Αλεύρι
60 γρ. Βούτυρο
20 γρ. Ελαιόλαδο
2 Κρόκους αυγών
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ