Σούπα κάστανο
#tsoulotip: Όταν καραμελώνουμε τα λαχανικά πρέπει να προσέξουμε να μην πάρουν χρώμα γιατί θα ας χαλάσει το αποτέλεσμα. Αν η φωτιά μας είναι πολύ δυνατή τη χαμηλώνουμε.
ΥΛΙΚΑ
700 γρ. κάστανα, ψημένα
4 φέτες μπέικον, ψιλοκομμένες
1κ.σ βούτυρο
1 μεγάλο καρότο, τριμμένο
1 πράσο, πολύ ψιλοκομμένο
1 μέτριο κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο
1700 ml. νερό, χλιαρό
1 κύβο ζωμό κότας
120 ml. κρέμα γάλακτος
10 κλ. Θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
Χυμό από ½ λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Σχινόπρασο, ψιλοκομμένο, για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ