Nanaimo bars
#tsoulotip: Η λιωμένη σοκολάτα πρέπει να έχει κρυώσει ελαφρώς πριν την τοποθετήσουμε πάνω στο γλυκό.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τη βάση:
120 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
55 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
2 κ.σ. κακάο κοσκινισμένο
150 γρ. μπισκότα τύπου digestive, θρυμμαστισμένα πάρα πολύ καλά
80 γρ. καρύδα, τριμμένη
70 γρ. αμύγδαλο θρυμματισμένο
Υλικά για τη γέμιση:
120 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
220 γρ. ζάχαρη άχνη
3 κ.σ. κρέμα γάλακτος πλήρης
Υλικά για την επικάλυψη:
200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη με τη μέθοδο μπεν μαρί
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ