Το πιο νόστιμο κοτόπουλο με κάρυ από τον Γιώργο Τσούλη!
#tsoulotip: Δε βάζουμε πάρα πολύ κάρυ γιατί θα πικρίσει το φαγητό μας.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για το κοτόπουλο:
4 στήθη κοτόπουλου, κομμένα σε κυβάκια
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κ.σ. τζίντζερ, σε σκόνη
1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
¼ κ.γ. κουρκουμά, σε σκόνη
½ κ.γ. κόλιανδρο, σε σκόνη
½ κ.γ. κύμινο, σε σκόνη
1 κ.γ. κάρυ, σε σκόνη
400 γρ. χυμό ντομάτας
350 ml. ζωμό κοτόπουλου
240 ml. κρέμα γάλακτος
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Dip με γιαούρτι – κάρυ:
250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
¼ κ.γ. κάρυ σε σκόνη
Αλάτι
Πιπέρι
Υλικά για το σερβιρισμα:
Φρέσκος ψιλοκομμένος μαϊντανός
Πίτες ψημένες
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ