Λαγωτό: Το παραδοσιακό της Αρκαδίας που θα λατρέψεις
Ένα παραδοσιακό πιάτο της Αρκαδίας που ενθουσιάζει.
#tsoulotip: Αν θέλουμε τη σκορδαλιά πιο ελαφριά, μπορούμε να αφαιρέσουμε τη φύτρα από το σκόρδο.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό χοιρινό λαιμό, κομμένο σε κομμάτια 4Χ4εκ.
1 κρεμμύδι μέτριο, ψιλοκομμένο
2 ώριμες μεγάλες ντομάτες, ψιλοκομμένες
100 ml ζωμό λαχανικών
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Για τη σκορδαλιά:
250 γρ. μπαγιάτικο ψωμί, μουλιασμένο
100 γρ. καρύδια
7 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. ξύδι από λευκό κρασί
130 ml νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ