
Παραδοσιακός μπακαλιάρος σκορδαλιά από τον Άκη Πετρετζίκη
Η καλύτερη συνταγή για τον κλασικό μπακαλιάρο σκορδαλιά που φτιάχνουμε για την 25η Μαρτίου! Ζουμερά φιλέτα μπακαλιάρου με τραγανό κουρκούτι μπίρας και παραδοσιακή σκορδαλιά!
Ξαλμυρίστε τον μπακαλιάρο 2 μέρες πριν για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα!
Συστατικά:
- 1,5 κιλό μπακαλιάρο
- υγράλατο φιλέτο χωρίς κόκκαλο
- 200 γρ. αλεύρι γ.ό.χ
- σπορέλαιο, για το τηγάνισμα
- αλάτιπιπέρι
- κουρκούτι
- σκορδαλιά
Για το σερβίρισμα:
- τηγανητές πατάτες
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ