Πατέ ελιάς: Το απόλυτο συνοδευτικό
Ένα τέλειο, πανεύκολο συνοδευτικό που όλοι σας θα δοκιμάσετε!
#tsoulotip: 1. Αν οι ελιές είναι πολύ αλμυρές, μπορούμε να τις ξαλμυρίσουμε κάτω από τρεχούμενο νερό. 2. Ξαλμυρίζουμε τις αντζούγιες για να μη βγει πολύ αλμυρή η πάστα.
ΥΛΙΚΑ
200 γρ. μαύρες ελιές, χωρίς κουκούτσι
4 φιλέτα αντζούγιας, ξαλμυρισμένα
1 σκ. σκόρδο
½ κ.γ. κάπαρη
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ