Βασιλιάς Κάρολος: Έτσι κατοχυρώνει την Καμίλα όταν έρθει η στιγμή του μοιραίου
Lifestyle

Βασιλιάς Κάρολος: Έτσι κατοχυρώνει την Καμίλα όταν έρθει η στιγμή του μοιραίου

Με τα νέα για την υγεία του Βασιλιά Κάρολου να είναι δύσκολα και την κούρσα διαδοχής να φαίνεται πως έχει ανοίξει με πρωτοβουλία του βασιλιά πολλά είναι τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για την κατοχύρωση της Καμίλα.

Όταν έρθει το μοιραίο για τον βασιλιά τα πάντα θα αλλάξουν ξανά, νομίσματα, θυρεοί, υπογραφές, το μόνο που δεν θα αλλάξει είναι η αγγλική σχολαστικότητα που ήδη έχει το σχέδιο και για την ημέρα της κηδείας.

Η στιγμή που όλοι περίμεναν! Κέιτ & βασιλιάς Κάρολος στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ - Χαρά & συγκίνηση

karolos.jpg

Στο παλάτι θα αλλάξουν πολλά, όχι μόνο βασιλιάς αλλά και όλη η σειρά διαδοχής και οι τίτλοι που θα έχουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Τι θα συμβεί όμως με την Καμίλα;

karolos-kamila.jpg

Πηγή φωτογραφιών: afpforum

Όπως αποκάλυψε στην Daily Mail ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Richard Eden, ο βασιλιάς θέλει να κρατήσει τη σύζυγό του ασφαλή. Σύμφωνα με τον Richard Eden, “τι καλύτερο μέρος για να συνεχίσει να ζει σαν βασίλισσα από το Royal Lodge – το αγαπημένο σπίτι της βασιλομήτορος έως τον θάνατό της το 2002;“.

Ο βασιλιάς είναι αποφασισμένος να διώξει τον αδελφό του από το Royal Lodge, ακίνητο το οποίο ο πρίγκιπας Andrew το νοικιάζει εδώ και περίπου είκοσι χρόνια ώστε να κατοχυρωθεί η παραμονή της Καμίλα. Ο βασιλιάς προσπαθεί εδώ και καιρό να πείσει τον αδελφό του – ο οποίος δεν έχει καμία προφανή πηγή εισοδήματος – να εγκαταλείψει την έπαυλη του Ουίνδσορ εν μέσω φημών ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας επιθυμεί να εγκατασταθεί στο ακίνητο για να έχει μια κατοικία που θα αντικατοπτρίζει τον ρόλο του ως διαδόχου του θρόνου.

Το νέο δράμα του βασιλιά Κάρολου! Του λείπουν τα εγγόνια του - Οι προσπάθειές του

Με δάκρυα στα μάτια ο Βασιλιάς Κάρολος - Η πρώτη ομιλία του μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Βρετανία: Δύο αδελφοί σε «πόλεμο» στη σκιά του καρκίνου - Ο βασιλιάς απειλεί με έξωση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved