Το «χρυσό» δώρο για τα 40ά γενέθλια του Χάρι
Lifestyle

Το «χρυσό» δώρο για τα 40ά γενέθλια του Χάρι

Ένα εξαιρετικά μεγάλο δώρο θα λάβει ο πρίγκιπας Χάρι στις 15 Σεπτεμβρίου, με αφορμή τα 40ά γενέθλιά του, χάρη στις ενέργειες που φρόντισε να κάνει η προγιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ.

Το δώρο αυτό θα κάνει τον δούκα του Σάσεξ κατά αρκετά εκατομμύρια πλουσιότερο, καθώς φτάνει σε μία ηλικία-ορόσημο, σε αντίθεση με τον αδελφό του Ουίλιαμ, του οποίου το αντίστοίχο δώρο ήταν μία τελετουργική συναυλία στο αβαείο του Ουέστμινστερ.

Πρίγκιπας Χάρι: Συναγερμός στο παλάτι – Nέο ντοκιμαντέρ για τη «ρήξη» του με τη βασιλική οικογένεια

1d10101e-harry.jpg

Πιο αναλυτικά, όπως αποκαλύπτουν οι «Times», η προγιαγιά των Χάρι και Ουίλιαμ και μητέρα της βασίλισσας Ελισάβετ Β' είχε βάλει 90 εκατομμύρια δολάρια σε καταπίστευμα για την οικογένειά της, 14 από τα οποία θα ανήκουν στα δύο αδέλφια και θα μοιραστούν στα δύο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένας από τους όρους πρόσβασης στο καταπίστευμα θέλει τον Χάρι να αποκτά πρόσβαση στο δικό του μερίδιο μετά τα 40ά γενέθλιά του. Το εν λόγω χρηματικό ποσόν αναμένεται να αποτελέσει μία ευχάριστη προσθήκη, που θα αυξήσει την ήδη μεγάλη περιουσία του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ, η οποία υπολογίζεται γύρω στα 60 εκατ. δολάρια.

harry.jpg

«Ωστόσο, ο Χάρι δεν θα λάβει ολόκληρο το ποσόν, καθώς θα πρέπει να πληρώσει φόρο για τα μελλοντικά κέρδη», προσθέτει η εφημερίδα. «Από την πλευρά του, ο Ουίλιαμ θα επωφεληθεί από τον τεράστιο πλούτο του Δουκάτου της Κορνουάλης, μιας ιδιωτικής περιουσίας που χρηματοδοτεί τις δημόσιες, φιλανθρωπικές και ιδιωτικές δραστηριότητες του κληρονόμου του βασιλιά. Ως αποτέλεσμα, ο Χάρι πιθανότατα θα λάβει λίγο περισσότερο από το ήμισυ των 14 εκατομμυρίων που διατέθηκαν για τα αδέρφια».

Πηγή Απογευματινή

Πρίγκιπας Χάρι: Φουντώνει η φημολογία για την επιστροφή του στα βασιλικά καθήκοντα

Είναι επίσημο: Νέο επίθετο για τα παιδιά Χάρι-Μέγκαν, Άρτσι και Λίλιμπετ! Πώς θα λέγονται πλέον;

Πρίγκιπας Γουίλιαμ-Κέιτ Μίντλετον: Ποια είναι η σχέση που έχουν με τα παιδιά του Χάρι & της Μέγκαν;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved