Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Η κλάψα έφερε πτώση της δημοτικότητάς τους στις ΗΠΑ
instagram @ sussexroyal
VIP Life

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Η κλάψα έφερε πτώση της δημοτικότητάς τους στις ΗΠΑ

 Κατακόρυφη πτώση της δημοτικότητας των Σάσεξ στις Ηνωμένες Πολιτείες.«Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ήταν κάποτε η επιτομή ενός σύγχρονου παραμυθιού αλλά η "κλάψα" τους τα άλλαξε όλα, πράγμα που σημαίνει ότι ο έρωτας της Αμερικής με το ζευγάρι έχει "πληγεί, τόνισε ο  βασιλικός σχολιαστής Λι Κοέν με έδρα τις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα ο Λι Κοέν έγραψε στη US Sun: «Ο Χάρι και η Μέγκαν λατρεύουν να παραπονιούνται. Και στην αισιόδοξη κοινωνία της Αμερικής, αυτό είναι μια κακή προσέγγιση. Ενώ ορισμένοι θεωρούν γεναία τη στάση του ζευγαριού ενάντια στη θεσμική ακαμψία, πολλοί τους χαρακτηρίζουν ως "αχάριστους και διχαστικούς, ιδιαίτερα όσοι από εμάς σέβονται και θαυμάζουν τη μοναρχία, βρίσκουν αυτές τις επαναλαμβανόμενες επικρίσεις ασεβείς και ανάρμοστες».

Μέγκαν Μαρκλ: Πίστευε ότι είναι η νέα πριγκίπισσα Νταϊάνα - Γιατί αντιπαθεί την Κέιτ Μίντλετον;

sussexroyal_1583617938_2259873521337859712_11832341946.jpg

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βλέπουν τη δημοτικότητά τους να κατρακυλά δραματικά στις ΗΠΑ.

Κέιτ Μίντλετον: Δε δέχεται επίσκεψη από τον πρίγκιπα Χάρι & την Μέγκαν Μαρκλ - «Είστε ανεπιθύμητοι»

Πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναδεικνύεται ως το πιο δημοφιλές μέλος της βασιλικής οικογένειας, με το 76% των ερωτηθέντων να αναφέρει ότι έχει θετική άποψη για αυτήν. Και στη δεύτερη θέση ήταν ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, με βαθμολογία 73% .Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ βρέθηκαν στο άλλο άκρο της κατάταξης, με τον πρίγκιπα Χάρι να συγκεντρώνει 31%, ακολουθώντας τον Βασιλιά Κάρολο (63%), τον Πρίγκιπα Έντουαρντ (54%) και τη Βασίλισσα Καμίλα (50%). Όσο για τη Μέγκαν έρχεται στην προτελευταία θέση με 26%, και κάτω από αυτήν βρέθηκε ο Πρίγκιπας Άντριου με 6%».

sussexroyal_1583776294_2261201908970889141_11832341946.jpg

Μάλιστα, όπως αναφέρει η βασιλική εμπειρογνώμονας Hilary Fordwich στο Express.co.uk: Είναι η μεγαλύτερη πτώση δημοτικότητας στην ιστορία. Από εκεί που ήταν το δεύτερο πιο δημοφιλές άτομο μετά τη βασίλισσα, ο Χάρι έχει κατρακυλήσει και φιγουράρει δυο θέσεις πριν τον πρίγκιπα Άντριου».

Διαβάστε επίσης:

Μέγκαν Μαρκλ: Η νέα casual εμφάνιση που θύμισε το iconic στιλ της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Μέγκαν Μαρκλ: Ο εκνευρισμός της όταν έμαθε ότι η Βικτόρια Μπέκαμ ήταν πιο πλούσια και πιο διάσημη

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Η προειδοποίηση-βόμβα από ειδικό σε βασιλικά θέματα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved