Μέγκαν Μαρκλ: Ούρλιαζε στους παραγωγούς  - «Δεν άντεχε τον πρίγκιπα Χάρι»
Lifestyle

Μέγκαν Μαρκλ: Ούρλιαζε στους παραγωγούς - «Δεν άντεχε τον πρίγκιπα Χάρι»

Απίστευτες αποκαλύψεις για την τελευταία συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι.

Η Μέγκαν Μαρκλ βρέθηκε στο στόχαστρο ενός βασιλικού ειδικού, ο οποίος υποστήριξε πως κατέρρευσε.

Η συνέντευξη στο CBS Sunday Morning με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ πήρε απροσδόκητη τροπή, όταν η Δούκισσα ρωτήθηκε για τις σκέψεις αυτοκτονίας που είχε αποκαλύψει προηγουμένως.

Ενώ το ζευγάρι σκόπευε να συζητήσει το διαδικτυακό κίνδυνο και τις φιλανθρωπικές προσπάθειές του, αποφεύγοντας οποιαδήποτε διαμάχη, η συζήτηση μετατοπίστηκε σε ένα πιο προσωπικό θέμα με τη Μέγκαν να ισχυρίζεται ακόμη και ότι δεν το περίμενε.

meghan.jpg

Η βασιλική συγγραφέας Angela Levin υποστηρίζει ότι η Markle ήταν εμφανώς αναστατωμένη: «Μετά το τέλος της συνέντευξης, προφανώς ούρλιαζε στους παραγωγούς, πολύ, πολύ ενοχλημένη με αυτό που την είχαν ρωτήσει", είπε η Levin εμφανιζόμενος στην εκπομπή του Dan Wootton. "Δεν πρέπει να το κάνεις αυτό με τη Μέγκαν γιατί έχει τον έλεγχο. Αλλά μπορούσες να δεις ότι δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον θυμό της, την οργή της».

Μετά την προβολή της συνέντευξης στο CBS, οι ειδικοί στη γλώσσα του σώματος και οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης παρατήρησαν ότι ο Χάρι και η Μέγκαν ήταν κάπως αταίριαστοι. Κάποιοι ανέφεραν ότι η Μέγκαν απαντούσε με παγωμένο βλέμμα.

meghan-harry-1.jpg

«Ακριβώς όπως μέσα και έξω από τη συνέντευξη, δεν άντεχε να μιλάει ο Χάρι. Τον κοιτούσε με τόσο σκληρά μάτια και μια τόσο τρομερή έκφραση στο πρόσωπό της γιατί δεν ήθελε να μιλήσει, φαντάζομαι.... Είναι πραγματικά χαμένος αυτή τη στιγμή... Νομίζω ότι είναι σε πολύ, πολύ άσχημη κατάσταση»

Αν και το ζευγάρι φαινόταν ενωμένο, η Μέγκαν πάλεψε εμφανώς να ελέγξει τα συναισθήματά της ενώ συζητούσε τις δικές της εμπειρίες με τις σκέψεις αυτοκτονίας.

Διαβάστε επίσης:

Μέγκαν Μαρκλ: Η χειρονομία στον πρίγκιπα Χάρι την ώρα που μιλά για τις αυτοκτονικές της σκέψεις

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Η κλάψα έφερε πτώση της δημοτικότητάς τους στις ΗΠΑ

Μέγκαν Μαρκλ: Η νέα casual εμφάνιση που θύμισε το iconic στιλ της πριγκίπισσας Νταϊάνα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved