Ο πρίγκιπας Χάρι έχει γενέθλια! Τα σκάνδαλα, οι «τρέλες» & γιατί είναι το «μαύρο πρόβατο» στο παλάτι
ΑΠΕ ΜΠΕ
VIP Life

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει γενέθλια! Τα σκάνδαλα, οι «τρέλες» & γιατί είναι το «μαύρο πρόβατο» στο παλάτι

Σήμερα, 15 Σεπτεμβρίου, ο πρίγκιπας Χάρι γίνεται 39 ετών και ήδη έχει καταφέρει να γίνεται καθημερινά πρωτοσέλιδο για τις επιλογές του, αποστασιοποιημένος πλέον από τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας. 

Ο μικρότερος γιος του βασιλιά Καρόλου και της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνα, έζησε όλες τις νεανικές τρέλες, μπήκε στο μάτι του... κυκλώνα για τις επιλογές του στα πολύ «μικράτα» του ενώ εδώ και μερικά χρόνια, παρ' όλο που είναι πλήρως αποστασιοποιημένος από τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, ζώντας πλέον στις Ηνωμένες Πολιτείες με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και τα δύο τους παιδιά, πρίγκιπα Άρτσι και πριγκίπισσα Λίλιμπετ, πάντα καταφέρνει να φέρνει στην επιφάνεια το τεράστιο χάσμα που τον χωρίζει από την ισχυρότερη βασιλική οικογένεια του πλανήτη.

Ουίλιαμ και Χάρι σε σπάνια κοινή εμφάνιση! Πήγαν και οι δύο σε κηδεία και δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα

COLOMBIA BRITAIN ROYALS

Εμείς όμως, με αφορμή τα γενέθλιά του δεν θα σταθούμε σε αυτά που είναι ήδη γνωστά για τους καβγάδες και τις ίντριγκες που υπάρχουν ανάμεσα στον ίδιο και τον πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο αλλά και τον αδελφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Θα θυμηθούμε όλες εκείνες τις φορές που ο πρίγκιπας Χάρι κατάφερε να κάνει έξω φρενών τους κύκλους του παλατιού αλλά και να δώσει πολλή τροφή για σχόλια!

  • Για παράδειγμα, ο πατέρας του βασιλιάς Κάρολος δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να του συγχωρήσει ότι έκανε on camera τεστ HIV (για AIDS) και μάλιστα δύο φορές. Την πρώτη φορά το έκανε και... φαντασμαγορικά, αφού υποβλήθηκε στο συγκεκριμένο τεστ μαζί με τη Rihanna.
GERMANY INVICTUS GAMES 2023

Με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ τον Σεπτέμβριο του 2023

ΑΠΕ ΜΠΕ
  • Μήπως όμως ο βασιλιάς Κάρολος του έχει συγχωρήσει τις γυμνές φωτογραφίες του που διέρρευσαν στον Τύπο όταν ακόμα έκανε νεανικές τρέλες; Μάλλον... χλωμό! Ο πρίγκιπας Χάρι ενεπλάκη στο συγκεκριμένο σκάνδαλο όταν η εφημερίδα The Sun δημοσίευσε φωτογραφίες του γυμνού πρίγκιπα Χάρι να διασκεδάζει σε ξέφρενο πάρτι με φίλους στο Λας Βέγκας.
BRITAIN GRENFELL TOWER BLOCK FIRE ROYALTY

Τον Δεκέμβριο του 2017 με τον αδελφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ και τη νύφη του, πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον.

ΑΠΕ ΜΠΕ
  • Κάποιοι δεν μπορούν να ξεχάσουν και την εμμονή που είχε κάποτε ο Χάρι για την Τζένιφερ Άνιστον για την οποία μάλιστα συχνά έλεγε πως έχει τη στόφα πριγκίπισσας. Ο Χάρι κατάφερε να προμηθευτεί τον αριθμό τηλεφώνου της, επικοινώνησε μαζί της αλλά εκείνη του έριξε... άκυρο, κυρίως γιατί υπήρχε ανάμεσά τους... χάσμα γενεών, λόγω μεγάλης διαφοράς ηλικίας. 55 εκείνη, 39 εκείνος σήμερα!
BRITAIN ROYALS NEWSPAPERS PRIVACY

Ο πρίγκιπας Χάρι σε σπάνιο ταξίδι του στο Λονδίνο το 2023, μετά την απόφασή του να απέχει από τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, τη δική του οικογένεια.

ΑΠΕ ΜΠΕ
  • Κάτι ακόμα που λίγοι γνωρίζουν και ακόμα λιγότεροι θυμούνται, είναι ότι στα νιάτα τους, οι δύο πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι συναγωνίζονταν στο ποιος θα προκαλέσει τον μεγαλύτερο... χαμό! Εκείνα τα χρόνια, ο Γούλιαμ ήταν ο πιο άτακτος ο οποίος μάλιστα ήταν και αρκετά αυστηρός με τον Χάρι ως μεγάλος αδελφός. Στην πορεία βέβαια, αυτές οι ισορροπίες -αν μπορεί να τις πει κανείς έτσι- άλλαξαν.
COLOMBIA BRITAIN ROYALTY

Με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ στην Κολομβία τον Αύγουστο του 2024.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved