Η κίνηση του πρίγκιπα Χάρι να βελτιώσει τις σχέσεις του με τη βασιλική οικογένεια

Με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ τον Σεπτέμβριο του 2023

ΑΠΕ ΜΠΕ
VIP Life

Η κίνηση του πρίγκιπα Χάρι να βελτιώσει τις σχέσεις του με τη βασιλική οικογένεια

Ο πρίγκιπας Χάρι πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό τη χαρτόδετη έκδοση των βιτριολικών απομνημονευμάτων του με τίτλο «Spare».

Ωστόσο, η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας μπορεί να αναπνέει με ανακούφιση, αφού ανακοινώθηκε από τον εκδότη του ότι το βιβλίο δεν θα ενημερωθεί από την προηγούμενη έκδοσή του, μια κάπως ασυνήθιστη κίνηση για ένα διεθνές μπεστ σέλερ.

Ουίλιαμ και Χάρι σε σπάνια κοινή εμφάνιση! Πήγαν και οι δύο σε κηδεία και δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα

prince-harry.jpg



«Η κυκλοφορία του τον Οκτώβριο θα συμπέσει με την υψηλού προφίλ εμφάνιση του βασιλιά Καρόλου στη Συνάντηση Αρχηγών Κυβερνήσεων της Κοινοπολιτείας στη Σαμόα, την πρώτη φορά που θα παραβρεθεί από τότε που ανέβηκε στον θρόνο και έγινε επικεφαλή5 του οργανισμού. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 25 Οκτωβρίου με το χαρτόδετο βιβλίο του Χάρι να δημοσιεύεται στις ΗΠΑ στις 22 Οκτωβρίου και στη συνέχεια στο Ηνωμένο Βασίλειο δύο ημέρες αργότερα. Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν τον Ιούλιο ότι ο μονάρχης σχεδίαζε να παρευρεθεί παρά τη συνεχιζόμενη θεραπεία του για τον καρκίνο, στο πλαίσιο μιας φθινοπωρινής περιοδείας τον Οκτώβριο που θα πραγματοποιηθεί και στην Αυστραλία.

COLOMBIA BRITAIN ROYALTY

Με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ στην Κολομβία τον Αύγουστο του 2024.

ΑΠΕ ΜΠΕ



Η επανέκδοση του «Spare» θα αναζωπυρώσει τους ισχυρισμούς του πρίγκιπα Χάρι κατά της οικογένειάς του, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρισμών ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έσπασε το κολιέ του και τον έσπρωξε σε ένα μπολ σκύλου που έσπασε κατά τη διάρκεια ενός ιδιαίτερα εκρηκτικού καβγά. Εξιστόρισε επίσης πολλές ιδιωτικές οικογενειακές συνομιλίες μεταξύ του ίδιου, του πατέρα και του αδερφού του και έφερε στο προσκήνιο τις δυσκολίες μεταξύ της συζύγου του και της τότε Δούκισσας του Κέμπριτζ - συμπεριλαμβανομένης της αντίδρασης της Κέιτ στη Μέγκαν που είπε ότι είχε «εγκέφαλο μωρού».

Θα έχει την ίδια εικόνα εξωφύλλου με τη σκληρόδετη έκδοση, ένα νέο-σχεδιασμένο πακέτο αλλά «τα περιεχόμενα του βιβλίου παραμένουν αμετάβλητα». Είχαν τεθεί ερωτήματα σχετικά με το εάν ο Χάρι, όπως πολλοί συγγραφείς, θα ενημερώσει τη χαρτόδετη έκδοση με ένα νέο κεφάλαιο, λαμβάνοντας υπόψη πόσα πράγματα συνέβησαν τον τελευταίο χρόνο. Εκείνο το διάστημα, οι σχέσεις του με την οικογένειά του συνέχισαν να είναι κακές, ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο, κάτι που έκανε τον Χάρι να ταξιδεύει στο Λονδίνο για να δει τον πατέρα του για μόλις 30 λεπτά ενώ τα παιδιά του, Αρτσι και Λίλιμπετ, έχουν γίνει πρίγκιπας και πριγκίπισσα. Το γεγονός ότι ο Χάρι επέλεξε να μην προσθέσει στις αποκαλύψεις μπορεί να θεωρηθεί από ορισμένους ως μια προσπάθεια να εξομαλυνθούν οι σχέσεις του με την οικογένειά του.

1d10101e-harry.jpg

To Spare, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 10 Ιανουάριου πέρυσι, προκάλεσε αμέσως εκδοτική αίσθηση και πούλησε περισσότερα από 6 εκατομμύρια αντίτυπα, τόσο σε έντυπα όσο και σε audio, σε όλο τον κόσμο. Κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για το non fiction βιβλίο με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών, κυρίως επειδή ο Χάρι έγινε το πιο υψηλού προφίλ μέλος της βασιλικής οικογένειας που μίλησε για τη μοναρχία. Ωστόσο, ενώ το βιβλίο, που γράφτηκε από τον δημοσιογράφο J.R. Moehringer, ήταν μια οικονομική επιτυχία για τον πρίγκιπα, η φήμη του θεωρείται ότι έχει πληγεί ως αποτέλεσμα. Πολλοί θεώρησαν τόσο το βιβλίο όσο και τον κύκλο των εξίσου αυθόρμητων εμφανίσεων του Χάρι στα μέσα ενημέρωσης για να το δημοσιοποιήσουν ως προδοσία και επέκριναν την εκδοχή του για τα γεγονότα. Χρειάζονται από έξι μήνες έως ένα χρόνο για να βγει μια χαρτόδετη έκδοση μετά την αρχική δημοσίευση σε σκληρό εξώφυλλο. Μπορούν να παραχθούν και να πωληθούν πιο φθηνά και έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύουν περισσότερους αναγνώστες», γράφει η Κατερίνα Τσεμπερλίδου για το Λοιπόν

Προς οριστική διαγραφή για τη διαδοχή ο Χάρι; Η σκληρή τιμωρία από τον βασιλιά Κάρολο

Μέγκαν Μαρκλ: Ούρλιαζε στους παραγωγούς - «Δεν άντεχε τον πρίγκιπα Χάρι»

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Η κλάψα έφερε πτώση της δημοτικότητάς τους στις ΗΠΑ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved