Η Κέιτ Μίντλετον, το μικρό «ατύχημα» στα ψώνια & η... αμηχανία που ένιωσαν τα παιδιά της δημόσια!
VIP Life

Η Κέιτ Μίντλετον, το μικρό «ατύχημα» στα ψώνια & η... αμηχανία που ένιωσαν τα παιδιά της δημόσια!

Τα πριγκιπόπουλα Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις επιστρέφουν στο Lambrook School μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο Balmoral, όπου πέρασαν χρόνο με τους συγγενείς τους.

Η Κέιτ Μίντλετον, γνωστή για την οργάνωση, κάθε χρόνο φροντίζει τα παιδιά της να έχουν τις σωστές στολές και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την έναρξη του σχολείου. Ωστόσο, το 2018, έκανε ένα μικρό λάθος που προκάλεσε... αμηχανία.

Νέα εμφάνιση για την Κέιτ Μίντλετον - Το μήνυμα που έδωσε ελπίδα στο κοινό της

kate-middleton.jpg

Συγκεκριμένα, εθεάθη με τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σάρλοτ να ψωνίζουν παπούτσια στο πολυκατάστημα Peter Jones στο Λονδίνο.

Τα παιδιά φορούσαν καλοκαιρινά σανδάλια και, όταν ήρθε η ώρα να δοκιμάσουν τα αθλητικά τους παπούτσια, η Κέιτ Μίντλετον συνειδητοποίησε ότι είχε ξεχάσει να φέρει μαζί της τις κάλτσες τους, κάτι που κάνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις. Χωρίς κάλτσες, ήταν αδύνατο να βρουν το σωστό νούμερο παπουτσιών, κι έτσι δανείστηκαν κάλτσες από το πολυκατάστημα.

prince-william-and-kate-middleton-10th-anniversary-shutterstock-0421-2000-2ccbf6378ee44fe98f47bd8578102ecb.jpg

Η Κέιτ, Μίντλετον με την χαρακτηριστική της απλότητα, αντιμετώπισε το λάθος της με χιούμορ, παραδεχόμενη ότι ξέχασε τελείως να φέρει τις κάλτσες.

Τα πριγκιπόπουλα φόρεσαν τις δανεικές κάλτσες, δοκίμασαν τα παπούτσια τους και το θέμα λύθηκε γρήγορα, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και οι πιο οργανωμένοι γονείς μπορούν να κάνουν μικρά λάθη!

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Μίντλετον: Νέα δημόσια εμφάνιση, στο πλευρό του Ουίλιαμ – Τι δείχνει για την υγεία της

«Θα σταθείς δίπλα μου»: Ο Κάρολος έσπασε ξανά το πρωτόκολλο για την Κέιτ Μίντλετον

Κέιτ - Γουίλιαμ: Σε αυτή τη χώρα δεν αναγνωρίζονται οι πριγκιπικοί τους τίτλοι – Πώς τους αποκαλούν;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved