Εγκυμοσύνη στη βασιλική οικογένεια! Ανακοινώθηκε επίσημα από το παλάτι ότι περιμένουν το 4ο παιδί
VIP Life

Εγκυμοσύνη στη βασιλική οικογένεια! Ανακοινώθηκε επίσημα από το παλάτι ότι περιμένουν το 4ο παιδί

Μία ιδιαίτερα σημαντική ανακοίνωση έκαναν τα ανάκτορα της Σουηδίας πριν από μερικές ώρες αφού η πριγκίπισσα Σοφία και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος περιμένουν το τέταρτο παιδί τους.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Με μεγάλη χαρά οι Αυτού Μεγαλειότητες, πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος και πριγκίπισσα Σοφία, ανακοινώνουν ότι η πριγκίπισσα είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί τους. Η Σοφία είναι καλά στην υγεία της, και η γέννηση του παιδιού αναμένεται τον Φεβρουάριο του 2025. Το επίσημο πρόγραμμα της πριγκίπισσας Σοφίας για το φθινόπωρο δεν πρόκειται να αλλάξει λόγω της εγκυμοσύνης».

Αργυρός-Νίκα: Ο μήνας που θα γίνουν γονείς και το όνομα που θα πάρει ο γιος τους

https://www.instagram.com/p/C-DW9c2uWi8/

Ο πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος και η πριγκίπισσα Σοφία παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2015 και έχουν ήδη τρεις γιους: τον πρίγκιπα Αλέξανδρο, γεννημένο το 2016, τον πρίγκιπα Γαβριήλ, που γεννήθηκε το 2017, και τον πρίγκιπα Τζούλιαν, ο οποίος ήρθε στον κόσμο το 2021. Το νέο μέλος της οικογένειας, που θα γεννηθεί σε λίγους μήνες, θα είναι το όγδοο στη σειρά διαδοχής του σουηδικού θρόνου.

https://www.instagram.com/p/CSwRoUvLWeJ/

Ο πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος είναι ο μοναδικός γιος του βασιλιά Γουσταύου και της βασίλισσας Σίλβιας και γνωρίστηκε με την πριγκίπισσα Σοφία το 2010. «Αρχίσαμε με έναν απλό χαιρετισμό και από εκεί ξεκίνησαν όλα», είχε πει σε συνέντευξή του, αναφερόμενος στην πρώτη τους συνάντηση.

Κομμάτα-Σαμαράς: Περιμένουν το 2ο παιδί τους – Η επίσημη ανακοίνωση & η φουσκωμένη κοιλίτσα!

Πετρογιάννη: Η λαμπερή έξοδος με φουσκωμένη κοιλίτσα - Οι νέες φωτό λίγους μήνες πριν γίνει μαμά!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved