Το αληθινό πρόσωπο της Κέιτ Μίντλετον - Πώς συμπεριφέρεται στο προσωπικό όταν κλείνουν οι κάμερες;
VIP Life

Το αληθινό πρόσωπο της Κέιτ Μίντλετον - Πώς συμπεριφέρεται στο προσωπικό όταν κλείνουν οι κάμερες;

Η Κέιτ Μίντλετον, η αγαπημένη Πριγκίπισσα της Ουαλίας, έχει προκαλέσει ανησυχία στο παλάτι με την πρόσφατη απουσία της από τα δημόσια καθήκοντά της λόγω ασθένειάς της.

Η Κέιτ Μίντλετον, που εδώ και χρόνια έχει καθιερωθεί ως βασικό και αναντικατάστατο μέλος της βασιλικής οικογένειας, λείπει από τα βασιλικά της καθήκοντα, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό. Όλοι περιμένουν με αγωνία την επιστροφή της, καθώς η δημοτικότητά της έχει αγγίξει νέα ύψη.

Κέιτ Μίντλετον: Τα «κρυφά» σημεία πίσω από το βίντεο της ανακοίνωσης και η σημασία τους

bd6aa838-kate.jpg

Ο πρώην βασιλικός μπάτλερ, Γκραντ Χάρολντ, μίλησε πρόσφατα για την προσωπικότητα της Κέιτ Μίντλετον και την εξαιρετική σχέση της με το προσωπικό του παλατιού. «Η Κέιτ ήταν πάντα πολύ προσιτή και φιλική. Έκανε αστεία με όλους, και ήταν πάντα χαμογελαστή», δήλωσε, προσθέτοντας ότι αυτή η στάση την έκανε ιδιαίτερα αγαπητή μεταξύ των υπαλλήλων του παλατιού. Η σύγκριση με τη Μέγκαν Μαρκλ είναι αναπόφευκτη, καθώς οι φήμες λένε πως η Μέγκαν είχε συχνά διαμάχες με το προσωπικό, κάτι που την έκανε λιγότερο αγαπητή σε σχέση με την Κέιτ Μίντλετον.

Παρά την πίεση που συνοδεύει τον ρόλο της ως Πριγκίπισσας της Ουαλίας, η Κέιτ Μίντλετον έχει καταφέρει να παραμείνει προσγειωμένη και να κερδίσει τον σεβασμό του κοινού. Οι συγκρίσεις με την αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα είναι αναμενόμενες, ειδικά από τη στιγμή που η Κέιτ φορά το δαχτυλίδι αρραβώνων της Νταϊάνα, το οποίο της χάρισε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ. Ωστόσο, η Κέιτ Μίντλετον δεν προσπαθεί να μιμηθεί την προκάτοχό της. Ο ίδιος ο Γουίλιαμ είχε δηλώσει το 2010 ότι η Κέιτ χαράσσει τον δικό της δρόμο στη μοναρχία, χωρίς να προσπαθεί να αντικαταστήσει τη μητέρα του.

Διαβάστε επίσης:

Η Κέιτ Μίντλετον, το μικρό «ατύχημα» στα ψώνια & η... αμηχανία που ένιωσαν τα παιδιά της δημόσια!

Η γλυκόπικρη περίοδος ζωής της Κέιτ Μίντλετον & η πιο «βαθιά» επιθυμία της! Tα νέα για την υγεία της

Νέα εμφάνιση για την Κέιτ Μίντλετον - Το μήνυμα που έδωσε ελπίδα στο κοινό της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved