Γάμος Θεοδώρας-Κουμάρ: Τα πρώτα πλάνα μέσα από τη Μητρόπολη & τα επίσημα πορτρέτα των νεονύμφων!
Instagram andreas_megos
VIP Life

Γάμος Θεοδώρας-Κουμάρ: Τα πρώτα πλάνα μέσα από τη Μητρόπολη & τα επίσημα πορτρέτα των νεονύμφων!

Χθες το απόγευμα (28/9), η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ, μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Μαρί Σαντάλ παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μάθιου Κουμάρ σε μία λαμπερή τελετή με καλεσμένους γαλαζοαίματους της Ευρώπης. 

Το μυστήριο τελέστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών χθες το απόγευμα και οι νεόνυμφοι τήρησαν όλα τα πρωτόκολλα αλλά και τις ελληνικές παραδόσεις, με τον Παύλο, μεγαλύτερο αδελφό της νύφης, να τη συνοδεύει για να την παραδώσει στον γαμπρό.

Θεοδώρα – Μάθιου Κουμάρ: Το πρώτο βίντεο από το γαμήλιο πάρτι & το παραμυθένιο σκηνικό

25946e1a-edd0-44ba-8d05-7aa429fd60d7.jpg

Η Θεοδώρα κατά την άφιξή της στην εκκλησία μαζί με τον αδελφό της, Παύλο

Οι δύο ερωτευμένοι, μετά από σχεδόν έξι χρόνια σχέσης τελικά ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, παρ' όλο που για αρκετό καιρό είχαν αναγκαστεί να αναβάλλουν τα σχέδια γάμου τους αρχικά λόγο κορονοϊού και αργότερα λόγω του θανάτου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Χθες όμως ήταν η μέρα τους και τους τίμησαν με την παρουσία τους τα περισσότερα μέλη των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.

Κουμπάροι τους ήταν ο Παύλος, ο Νικόλαος, o Φίλιππος, ο Αχιλλέας-Ανδρέας ενώ παράνυμφες ήταν η Μαρία Ολυμπία και η Arrietta Morales de Grecia.

Το ζευγάρι, μετά την τελετή βγήκε στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης και χάρισε στο κοινό ένα τρυφερό φιλί όπως συνηθίζεται για τα νεόνυμφα ζευγάρια.

Ο Ανδρέας Μέγκος, καλεσμένος στον γάμο, φίλος της οικογένειας της νύφης βρισκόταν μέσα στη Μητρόπολη και ανέβασε βίντεο μέσα από τη Μητρόπολη, την ώρα της εισόδου της νύφης αλλά και αργότερα, κατά τη διάρκεια του μυστηρίου.

Επίσης, δημοσίευσε και τα επίσημα πορτρέτα των νεονύμφων με τις οικογένειές τους, κατά τα οποία απαθανατίζονται πολύ ευτυχισμένοι. Δείτε τα παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved