Γάμος Θεοδώρας-Κουμάρ: Η σικ Άννα Μαρία, η κομψή Μαρί Σαντάλ και οι statement γόβες της Νίνα Φλορ
VIP Life

Γάμος Θεοδώρας-Κουμάρ: Η σικ Άννα Μαρία, η κομψή Μαρί Σαντάλ και οι statement γόβες της Νίνα Φλορ

Αναπόφευκτα τα βλέμματα όλων και οι κάμερες των μεγαλύτερων φωτογραφικών πρακτορείων του πλανήτη έπεσαν πάνω στις πιο λαμπερές παρουσίες του γάμου της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ και του Μάθιου Κουμάρ που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (28/9) στη Μητρόπολη Αθηνών. 

Μπορεί η νύφη με το υπέροχο, πριγκιπικό νυφικό της δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη να ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης όμως ακολούθησαν και άλλες παρουσίες, των οποίων οι φωτογραφίες έχουν ήδη πιάσει χώρο στις κοσμικές στήλες ανά τον πλανήτη.

Θεοδώρα-Μάθιου Κουμάρ: Ο παραμυθένιος γάμος, η ιστορική τιάρα & το πέπλο από τον γάμο των γονιών της

theodora.jpg

Πρώτη και καλύτερη η μητέρα της νύφης, Άννα Μαρία η οποία πράγματι ξεχώρισε με την τουαλέτα σε παλ χρώμα που επέλεξε για την περίσταση.

Την τουαλέτα της είχε επιμεληθεί και πάλι η Σήλια Κριθαριώτη η οποία φρόντισε να σχεδιάσει για την Άννα Μαρία ένα φόρεμα σε αρχιτεκτονικό μοτίβο σε γαλάζιες αποχρώσεις που συνδύασε με ασορτί γόβες. Όσο για τα αξεσουάρ της, επέλεξε τα all time classic μαργαριτάρια της από τη βασιλική κοσμηματοθήκη της. Η συγκεκριμένη off shoulder τουαλέτα χρειάστηκε αρκετές ώρες δουλειάς προκειμένου να είναι άψογη ακόμα και στην παραμικρή ραφή της.

Nude αποχρώσεις για τη Μαρί Σαντάλ

6Z3A1935.jpg

Η Μαρί Σαντάλ, σύζυγος του Παύλου έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τους τέσσερις γιους της, τον Κωνσταντίνο Αλέξιο, τον Αχιλλέα Ανδρέα, τον Αριστείδη Σταύρο και τον Οδυσσέα Κίμωνα μιας και ο σύζυγός της έπρεπε να συνοδεύσει τη νύφη και να την παραδώσει στον γαμπρό, μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου.

6Z3A1410.jpg

Η λαμπερή επιχειρηματίας δεν μας απογοήτευσε ούτε στο ελάχιστο με τις στυλιστικές επιλογές της αφού επέλεξε για την εμφάνισή της στον γάμο μία nude τουαλέτα του οίκου Louis Vuitton σε ρομαντική γραμμή και ψηλό λαιμό αλλά και ξεχωριστά μανίκια. Το crystal-embellished διάφανο box τσαντάκι Aquazzura αξίας περίπου 1.700 ευρώ που κρατούσε απογείωσε το λουκ της και φυσικά έγινε θέμα συζήτησης για την κομψότητά της.

Η ξεχωριστή εμφάνιση της Νίνα Φλορ

Εντυπωσιακή όμως ήταν και η εμφάνιση της Νίνα Φλορ, συζύγου του Φίλιππου η οποία συνοδευόταν τόσο από τον σύζυγό της όσο και από τον δυσεκατομμυριούχο πατέρα της Τόμας Φλορ.

6Z3A1345.jpg

Η Νίνα Φλορ ανάμεσα στον πατέρας της Τόμας και τον σύζυγό της Φίλιππο.

NDP Photo Agency

Για την περίσταση επέλεξε ένα baby blue φόρεμα με ντραπέ στοιχεία και σκίσιμο στο πλάι του οίκου μόδας ADAM LIPPES, αξίας 2.700 ευρώ το οποίο συνδύασε με ένα εντυπωσιακό περιδέραιο. Τα στοιχεία που τράβηξαν τα βλέμματα στο λουκ της ήταν το clutch Hunting Season, των 900 ευρώ που κρατούσε και οι εντυπωσιακές embellished γόβες Manolo Blahnik, αξίας 1.000 ευρώ.

6Z3A1362.jpg

Εντυπωσιακή και η εμφάνιση της Νίνα Φλορ.

NDP Photo Agency

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved